Buna tuturor. Am citit cu mare atentie parerile predecesorilor mei... Am fost impresionata de ceea ce ati scris, dar nu am regasit la acest hotel nimic din ceea ce am citit pe acest site... Ma refer strict la conditiile de cazare si masa ale hotelului
- baia: miros de urina, WC murdar, chiuveta antica si defecta, gresie murdara (am curatat noi cu tot felul de produse speciale pentru ca doamnele care trebuiau sa se ocupe de aceste lucruri aveau probabil alte treburi), prosoape patate, nu aveau sapun si nici uscator de par, nimic...
- camera: Ok, dar cu lenjerii patate, fara frigider (am platit 30 de leva pt o sapt), aer conditionat necuratat probabil niciodata (plin de bacterii, mucegai si alte cele in interior)
- balconul: scaune din plastic, plesnite
Am stat 10 nopti si niciodata cameristele nu facut curat, nu au aspirat sau spalat pe jos (nici in baie, nici in bucatarie, nici pe balcon)
Cat despre restaurant, nici nu stiu cu ce sa incep... Poate cu finalul sejurului care a fost oarecum asteptat: indigestie, intoxicatie alimentara, enterocolita. In primul rand ca nu au mancare pentru copii, totul este cu condimente (ca sa nu iti dai seama daca sunt proaspete alimentele)... Dar ma opresc aici pentru ca inca nu ma simt prea bine si cum se spune ” amintirile ma chinuiesc”...
Nu suntem niste fitosi sau cu pretentii prea mari, dar acasa avem conditii decente (curatenie, mancare buna, vesela si tacamuri degresate... ca multi altii intr-o familie cu doi copii)...
Despre statiune nu am obiectii... Verdeata multa, apa marii foarte calda, asezare geografica buna... OK... Nu ai ce vizita acolo (noi am fost la Varna si Balcic)
Cat despre Bulgaria: drumuri groaznice, fara indicatoare, fara marcaje... Groaznic.
Sper sa va foloseasca aceste opinii si sa luam aminte pentru ca am impresia ca ne cam iau de fraieri multi.
Trimis de roxanaionelap in 11.08.11 13:26:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxanaionelap); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Imi pare rau de vacanta ratata in aceasta locatie, pentru ca noi am fost anul trecut la acest hotel (vezi comentariul) si ce-am scris a fost real 100%. Se poate ca anul acesta sa se fi schimbat negativ serviciile oferite si e pacat, deoarece noi ne-am simtit bine vis-a-vis de pret, servicii, masa la un hotel de 3 stele!!
totusi, unde ati fost cazati?? ... in corpul principal A sau in corpul alaturat B?? ... desi asta n-ar constitui o scuza pentru ei!!!
Buna Danette. Noi am fost cazati la Orhideya - Hotel Park, dupa restaurant, nu in cladirea principala. Aveam mai multe de spus, dar nu are rost... Nu v-om repeta experienta. Cum scriam, nici Bulgaria nu ne-a incantat f. tare. Doar la Balcic este altceva, doar a fost a romanilor candva. Vroiam sa spun ca toate vacantele anterioare le-am petrecut in Spania (excelent - conditii, transport, locatie...)
Numai bine...
@roxanaionelap: Salutare, in primul rand nu vreau sa te contrazic si nici sa te fac sa te razgandesti ca nu am nici un interes dar vreau sa sustin ce a spus Danette.
Si noi "amfostacolo" la Orhideya in 2011 si chiar ne-am simtit bine si vreau sa revin in 2013. Am fost doua familii cu copii mici, noi cu un copil de 2.5 ani si cealalta familie cu doi copii pana in 10 ani si vreau sa-ti spun ca in fiecare dimineata era o masa plina cu mancare pentru copii gen cereale biscuiti iaurt lapte etc.
La pranz si seara nu era masa separata de copii intradevar. Din cei 7 cati am fost si am stat 6 zile sa stii ca niciunul nu a facut nici indigestie nici nici intoxicatie nici enterocolita si nu mai stiu ce alte boli zici ca ati facut.
La noi camera a fost destul de Ok si sa stii ca mai trecea pe acolo femeia de servici pentru ca gaseam cosul golit in fiecare zi daca la voi nu se intampla puteai sa mergi sa o tragi de maneca pe femeia de servici ca sunt sigur ca nu te batea. Baia la fel a fost destul de Ok, cu gresie, faianta si obiecte sanitare de generatie mai noua (nu cu senzori ca in Spania probabil). La baia am avut o singura problema cand am preluat camera si anume ca para (sau cum ii zice) de la dus era rupta si am chemat femeia de servici care era pe hol, i-am aratat defectul pentru ca nu intelegea nici romana nici engleza iar cand am venit de la masa era inlocuit furtunul cu totul de la dus. Deci retine ca nici macar nu am mers la receptie ci pur si simplu i-am spus femeii de servici.
Vis-a-vis de drumuri sa stii ca la noi in Romania nu sunt mai bune si nici mai marcate decat la Bulgaria pentru ca noi ne-am incurcat si ne-am intors in tara de 3 ori iar in Bulgaria nu.
In incheiere vreau sa te rog sa ne spui cat a costat sejurul in Spania ca pe cel din Bulgaria am vazut ca ai dat 350 euro.
Toate cele bune si sper ca nu am fost prea dur si nu te-am suparat dar nu poti compara o vacanta de 1000 de euro cu una de 350 atunci care ar fi diferenta.
@Krystynel: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l (cu eventuale ajustari, completari etc -- de eliminat toate referirile la autoarea articolului de fata, oricum) folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI -- vezi imediat mai jos.
- Aug.2019 Club Orchideya & Orchideya Park Hotel — scris în 02.09.19 de Georgiana129 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Infect!!! Nu va stricati concediul! — scris în 01.07.19 de lov4ever din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2018 Sejur care lasă de dorit la complex orchideya — scris în 08.08.18 de Silviudiana din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de Ionel Ana din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Orchideya - Oasis for Holidays — scris în 17.08.17 de andykorg din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2017 Mult si prost — scris în 15.08.17 de cristianioan din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2017 Calitate / preţ = super OK! — scris în 12.08.17 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ