Buna ziua,
Drumul a fost ok, am ajuns la hotel pe la ora 12 dar binenteles ca nu ne-a bagat nimeni in seama pana la ora 14.
La ora 14 am primit cheia de la camera (am avut mari emotii), am primit camera la etajul 2, a fost ok (curat in camera si fara mirosuri urate).
Se facea curat in camera zilnic, dar nu si pe balcon, a fost ok in privinta curateniei.
La mancare nu am fost multumiti, prea multe sosuri, mancare reincalzita de la o zi la alta, uneori laptele dulce pentru copii era acru, nu prea aveam ce sa ii dam copilului sa manance.
Micul dejun era in fiecare dimineata la fel, acelasi lucru se intampla si cu fructele (mere si prune zilnic-nu prea era cerere pentru ele, pe pepene era bataie si din cand in cand mai erau si nectarine si piersici), vesela destul de veche (ciobita si patata).
Anul trecut am fost la vile Magnolia cu mic dejun inclus, nu se poate compara, la Magnolia era super micul dejun.
Toate prajiturile erau calde nici nu puteai sa le gusti.
Piscina era super dar prea mult clor, apa nefiind schimbata niciodata.
Trimis de claualex07 in 13.08.10 12:19:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, vile Magnolia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claualex07); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ne bucuram ca ai ales sa ne impartasesti din experienta de la acest hotel, alaturandu-te astfel comunitatii AmFostAcolo. Bine ai venit!
Poate in masura timpului disponibil ne poti spune cate ceva si despre Magnolia Garden, fostele vile West, banuiesc ca la ele te-ai referit in impresii.
Sincer.... eu nu pot sa iti inteleg parerea ta...
eu am fost 3 ani consecutivi acolo si nu am avut de ce sa ma plang... Anul acesta am fost pentru 5 zile acolo si m-am cazat la ora 10... deci nu stiu de ce a fost asa... macar ai vorbit frumos si respectuos ?
Noi am pus 10 leva in pasaportul prietenului meu si ne-am inteles perfect
Buna, si noi am pus 10 leva in pasaport. Sa stiti ca cei 10 leva au fost si pentru o camera buna (nu am vrut camera cu miros de mucegai, mirosul se simtea de pe hol). In data de 09.08.2010 nu au dat camere mai devreme de ora 14.00 (poate ca toti am vorbit urat nu asa de frumos ca voi).
Eu nu am facut nimic altceva decat sa impartasesc cu voi ceea ce am vazut acolo. Este bine sa impartasim parerile noastre sa putem alege locul multumitor pentru la anul.
- Aug.2019 Club Orchideya & Orchideya Park Hotel — scris în 02.09.19 de Georgiana129 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Infect!!! Nu va stricati concediul! — scris în 01.07.19 de lov4ever din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2018 Sejur care lasă de dorit la complex orchideya — scris în 08.08.18 de Silviudiana din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de Ionel Ana din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Orchideya - Oasis for Holidays — scris în 17.08.17 de andykorg din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2017 Mult si prost — scris în 15.08.17 de cristianioan din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2017 Calitate / preţ = super OK! — scris în 12.08.17 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ