Un resort peste media din zona
Am studiat mult hotelurile din Belek inainte sa aleg acest HV (iar acolo am vizitat si hotelurile invecinate) si am primit exact ce asteptam: o vacanta de puturosit la soare cu copii multumiti de ce se-ntampla.
Cazare: am vrut la bungalow o liniste, am luat o suita cu 2 incaperi bine dotata; e interesanta arhitectura seljuka - tematica cladirilor
Masa - all-ul e mai generos decat altele; e problema cu restaurantul care are un numar limitat de locuri la aerconditionat, locuri care trebuie sa le " vanezi " alaturi de hoardele de turisti veniti de prin stepele asiei centrale.
Plaja- curata dar nepotrivita pentru copii mici... itzi trebuie o greutate suficient de mica ca pietrele sa nu te deranjeze
Spatii verzi+ piscine- ff bine intretinute, suficiente si neaglomerate, aerisite; un plus pentru locul de joaca copii care e umbrit de o prelata care nu-tzi lasa copii prada celor mai crude raze (?? !! ??)
IMPRESIA GENERALA: mi-am facut timp sa vad si hotelurile din zona (pana la belis) si fara sa exagerez crede ca e cel mai elegant si potrivit ideii de holiday village
Clasamentul hotelurilor dupa impresii ( afisat la belek -AFA) e extrem de inutil in a lua o decizie pentru ca exista hoteluri extrem de slabute dar laudate si cu impresii putine de aceea i-am dat calificative maxime pentru ca sa-l mai ridic---daca doriti o evaluare mai obiectiva luati-va dupa cineva care a vazut toate hotelurile.
Trimis de cristian pinte in 27.03.11 12:24:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: side, kemer
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristian pinte); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna Cristian,
Sper să mă poți ajuta cu un raspuns chiar și după atâta timp de la postare.
Ai apucat să vezi Papillon Belvil și Asteria Club? Dacă da, unde s-ar situa Mega Saray într-un top? Ezit între cele 3.
- Jun.2023 Un concediu reusit! — scris în 27.06.23 de Mirabela31 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Super Sejur — scris în 25.06.22 de dani_virtopeanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Dezamagitor... — scris în 19.07.21 de VR2021 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Odină reușită cu 2 copii mici — scris în 10.07.17 de mgorgos din CHIșINăU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Nu recomand Club Mega Saray — scris în 17.06.15 de Anto A din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Minunat pentru familii cu copii mici — scris în 11.07.14 de mirelag2003 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Distractie — scris în 24.08.09 de schultz din IASI - RECOMANDĂ