S-a marit parcul acvatic
Am mai scris aici (vezi impresii), nu mai detaliez despre hotel, pot spune doar ca s-a schimbat echipa de animatie si daca la cea pentru adulti vad o scadere de calitate, la copii e chiar super, un tip care se pune la mintea lor si ii atrage in joc si pe ceilalti de pe margina cand ies la plaja sau la piscina.
Voiam sa va povestesc despre noile tobogane care s-au adaugat parcului acvatic, e adevarat ca au ras un deal inverzit ca sa faca loc unui mastodont de otel, dar ca distractie e spectaculos, deservind doar hotelul
cozile sunt aproape inexistente, salvamarii nu sunt asa stricti la inaltime sau greutate, dupa ce au ramas unii blocati ca erau prea usori si nu le urca colacul au adus un cantar, dar in general sunt amabili si de ajutor pentru copii.
Avantajul e ca le-au pus pe toate in centru, nu te deplasezi prea mult pentru nimic, poate doar pentru plaja.
Mai este o piscina cu tobogane pentru copii mai mici, de fapt un aquasplah, cu mule tasnitori si foarte multa apa zburand imprejur, am vazut ca sunt copii in ea si la amiaza, nu cred ca e cineva in pericol sa se arda cazandu-i atata apa in cap...
In rest dupa cum am spus si anterior gradini spectaculoase, mancare buna si multa distractie.
Trimis de frumusata in 09.07.15 11:57:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (frumusata); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 38.00792300 N, 27.10955700 E - neconfirmate încă
@frumusata - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster70 - am vazut si eu ca ala e punctul dat de google maps, eu as fi zis putin mai jos, pe langa cele 2 golfulete cu plaje de nisip. Mie personal imi pare a fi un punct de pe drumul catre hotel care se desparte in 2: o alee catre Grand efe si una catre Paloma sultan.
@frumusata - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... ap.php?hid=2733.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
- Aug.2017 Un sejur fara cuvinte! — scris în 22.11.17 de razvan93 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Nu atat de bine pe cat m-am asteptat! — scris în 01.08.15 de iza010 din ILFOV - nu recomandă
- Jun.2014 Intr-adevar luxury uai, numai pentru gradina — scris în 08.07.14 de leopardul* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Recomand familiilor cu copii de toate varstele — scris în 18.10.13 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2013 De toate pentru toti! — scris în 09.10.13 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Mai mult gradina botanica — scris în 03.07.13 de frumusata din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Sezon estival cu 2 luni mai devreme - locatia ideala — scris în 29.05.13 de gio13 din BUCURESTI - RECOMANDĂ