Conditii ireprosabile, mult peste asteptari.
Am stat 4 zile si am platit in jur de 400 lei pentru o camera dubla.
Baia a fost comuna lo 2 camere, gen modul, insa foarte curata si foarte ingrijita. Nu lipsea zilnic sapunul si samponul de la baie, de asemenea faceau curat zilnic in camera si la maxim 2 zile schimbau prosoapele.
Liniste si un loc foarte bun de odihna., mi-a placut foarte mult.
E situat intr-o zona usor accesibila la mijloacele de transport (cam 15 minute cu metroul pana in centru), statia de metrou se afla chiar vis a vis de Hotel. De asemenea ca sa ajungi la metrou se trece printr-un Mall, unde poti gasi orice.
Trimis de mihai_florea11 in 24.04.12 22:14:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în UNGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai_florea11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
te rog, am doua nelamuriri:
1.400lei pentru toate cele 4 nopti?
2.cum adica 'gen modul'? in camera cealalta statea cineva strain si imparteati baia?
@seeds: Am platit 400 lei pt 4 nopti - 100 lei/noapte.
baia se imparte la 2 camere.
- Dec.2015 Ieftin si curat. — scris în 14.01.16 de corinamaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Un hotel ieftin și bun — scris în 04.06.15 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2012 OK pentru CITY BREAK — scris în 14.02.13 de MadaColt din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Recomand — scris în 02.02.12 de station5* din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ