aAm ales acest hotel in primul rand datorita pretului scazut. Cei de lea agentia Travel planner au fost foarte corecti si mi-au spus ca raportul pret-calitate este ok. Nu-i inteleg pe cei care comenteaza atat de urat la adresa hotelului si a celor de acolo. Stiti ce a fost cu adevarat urat? comportamentul concetatenilor nostri. Erau acolo turisti din multe tari ale Europei, respectuosi cu toti angajatii hotelului. Ai nostrii tipau si comentau tot. Cei care vorbesc despre comportament urat din partea angajatilor mint. Angajatii au fost super ok.
Camerele erau curate iar lenjeriile si prosoapele le schimbau zilinic. Am avut totusi o problema cu aerul conditionat ,care n-a functionat o zi dar apoi s-a remediat problema.
Mancarea nu era prea diversificata dar nici nu era de speriat. Aglomeratia de la mese era intradevar o problema deranjanta.
Una peste alta merita sa mergi la Chaika Beach avand in vedere ca in Romania pentru servicii mult mai proaste ai fi platit poate si de doua ori mai mult. Romanul e tot roman si calic si fudul si atunci isi permite sa arunce cu noroi in oricine si din orice. Bulgarii sunt mult deasupra noastra din punct de vedere turistic si stiu sa-si atraga clientii. Cei foarte nemultumiti isi pot alege vacante mult mai scumpe la o calitate superioara. Mergeti la Chaika Beach daca aveti un buget redus si daca sunteti o persoana educata si fara fite.
Trimis de ade in 27.11.09 15:06:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ade); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.69900300 N, 27.71653200 E - neconfirmate încă
- Aug.2019 Mie mi-a placut — scris în 18.08.19 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezastru total — scris în 11.08.19 de Emil62 din GIURGIU ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2018 Dezorganizare — scris în 09.07.18 de Momotel din ORASTIE - nu recomandă
- Jul.2018 Impresii — scris în 08.07.18 de marinelao din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2016 Chaika Beach — scris în 27.07.16 de ion1979* din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Îngrozitor — scris în 24.07.16 de Ana niculesc din BUCUREşTI
- Jul.2016 Groaznic! — scris în 14.07.16 de alexandraciochirdel din BUCURESTI - nu recomandă