Incep prin a spune ca a fost un concediu de vis (asta din pdv al unor persoane fara prea multe pretentii). Am cautat inca de la inceputul anului 2011 oferte pentru un sejur in Grecia.
Dupa o analizare atenta am constatat ca este mai accesibil daca mergem individual si am ales Hotelul Central. Am trimis un avans (40 E, echivalentul unei nopti de cazare pe atunci). Hotelul este exact asa cum se poate vedea in poze: curat, cochet, cu toate facilitatile de care ai nevoie. Am inteles ca este o afacere de familie, proprietarii fiind foarte primitori si atenti.
Camera pe care am rezervat-o este la etajul 3, vedere spre mare, televizor, mini frigider etc. Cu toate ca ne-a fost frica de galagie (hotelul fiind situat chiar in centul statiunii) nici nu s-a pus problema de asa ceva, camerele fiind antifonate.
Ce am vizitat in acest concediu au fost muntele Olimp (lacasul zeilor), Insula Skiathos (unde as revenii oricand) si bineinteles Meteora. Daca as detalia toate sentimentele pe care le-am avut si toate locurile frumoase pe care le-am vazut in acest scurt sejur nu mi-ar ajunge ziua de azi.
Recomand tuturor Statiunea Paralia Katerini (Initial am fi vrut Platamonas, iar dupa ce am vizitat-o am realizat ca am facut cea mai buna alegere, Platamonas fiind aproape pustie), hotelul Central si Grecia (o tara mai mult decat superba).
Trimis de Roxie in 13.01.12 12:18:52
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Roxie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Roxie: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
”Daca as detalia toate sentimentele pe care le-am avut si toate locurile frumoase pe care le-am vazut in acest scurt sejur nu mi-ar ajunge ziua de azi.
Nu trebuie sa te grabesti, pe parcurs poti adauga elemente noi articolului de fata sau articolelor pe care intuiesc ca le vei scrie, sunt convins ca ne poti povesti foarte multe lucruri interesante in masura timpului disponibil si...inspiratiei.
Cum ai rezolvat problema parcarii? Acolo in centru este deosebit de aglomerat, iar hotelul este intr-o zona cu strazi pietonale.
@webmaster: Thanks! Probabil o sa revin cu alte review-uri...
@pepsi70ro: Da, asa e... Din pacate hotelul nu e dotat cu parcare proprie, asa ca am parcat pe unde am gasit loc... Intr-un final am gasit un loc bun la vreo 5 minute de mers pe jos de hotel. Ne-am descurcat...
Buna ziua! Aveti un review foarte frumos si care ma incurajeaza sa ma duc si eu la Paralia. Noi am rezervat deja un sejur din 9-16 iulie acolo, la alt hotel si as avea o intrebare: cum e in iulie, e foarte cald? Este insuportabil, se poate sta pe balcon ziua de ex? Noi mergem cu fiica noastra de 4 ani si de aceea sunt ingrijorata.
- Sep.2023 Hotel Central Paralia Katerini — scris în 28.10.23 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta reusita la Paralia-Katerini — scris în 28.07.19 de MANDOX din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel Central Paralia, o alegere buna — scris în 02.09.16 de dorin4x4 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Un hotel dragut — scris în 18.07.11 de maxmaia din S - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Cel mai tare hotel din Paralia — scris în 12.08.10 de radusuciu din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Aventura a inceput odata cu venirea toamnei — scris în 14.03.10 de sibicrengut din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Hotelul perfect din Paralia Katerini — scris în 28.04.09 de creek2105 din CRAIOVA - RECOMANDĂ