Oricind de revazut
Desi era ultima zi de concediu in bulgaria si doream sa ajungem acasa, nu am putut rata ocazia vizitarii catelului si a gradinii botanice si mai ales a domeniului din jurul castelului. merita tot elortul si oboseala data de caldura de iulie.
Trimis de titzian in 29.07.10 09:42:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (titzian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
eu cred ca merita si efortul unui text putin mai amanuntit...
e dezamagitor sa vrei sa afli cat mai multe despre un colt de istorie romaneasca (fie si pe pamant strain) si sa dai doar peste 45 de cuvinte si 4 poze...
parerea mea...
bun si interesant review. foarte complet cu multe informatii utile.
retras cele 1000 PMA standard, continutul "review-ului" nu-l indreptateste la acest "premiu" primit automat din partea programului.
Absolut de acord cu webmaster!!!
In gluma fie spus:
Oare cum o fi aratand
”catelul
din castel? Sigur a meritat
”elortul
sa-l vezi!
Cu totii putem gresi dar daca intr-un text de 42 cuvinte facem atatea greseli...!
m-ai distrat putin, cred ca va fi singurul review de 0 pma care are ecouri cu puncte.
Nu va agitati prea tare, ca uite-acusi apare userul stiti voi care, cel cu "puncte de la mine"...
Aici, iertati-ma ca va spun, ati fost cam nedrepti cu Titzian. Daca impresiile sale nu spun mai nimic, nu inseamna ca trebuie sa facem un capat de tara pentru acest lucru si mai ales pentru doua greseli de tastare, greseli fortuite tinand cont si de celelalte review-uri ale sale. Propun sa mai facem un clasament cu punctele acordate pentru glumele facute pe seama colegilor (oare? ) de pe acest site.
@presario si webmaster18, multumesc. asa am simtit in acel moment sa scriu si am inceput deja ma zbarlesc cand deschid impresiile anumitor useri.
- Oct.2023 Melancoliile Castelului Balcic — scris în 26.12.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Pe cărările Reginei – Tips & Tricks — scris în 06.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Domeniul Dvoreţa- Castelul reginei Maria şi Grădina Botanică Balcic (II) — scris în 12.05.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Regina Maria şi Cuibul singuratic din Balcic (I) — scris în 09.05.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Castelul Reginei Maria și Grădina Botanică de la Balcic — scris în 27.02.21 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Castelul si gradina botanica Balcic — scris în 28.07.19 de Carinalor din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Castelul Reginei Maria si gradina botanica din Balcic — scris în 08.05.19 de paulcta din CONSTANţA - RECOMANDĂ