Foarte pe scurt totul a fost superb si neasteptat de bine.
Am fost cu sotul, copilul de 2 ani si inca o fam. si nu am avut nicio problema cu absolut nimic.
Atunci cand televizorul nu mai mergea imediat am primit un altul la schimb nou fara sa ne intrebe ce sa intamplat sau sa platim ceva, prosoapele curate si schimbate zilnic.
Mancarea buna, loc de parcare, camera curata si spatioasa cu balcon, 2 bai, plita, frigider si telev in fiecare cam (cand am ajuns acolo si au vazut ca suntem cu copil ne-au dat apt. fara alte costuri)
SINGURELE LUCRURI CARE NE-AU DERANJAT PUTIN AU FOST: PLAJA PUTIN CAM MURDARA (era un frigider ruginit aruncat, un pescarus mort, si cateva gunoaie dar nu va ganditi ca erau ca la noi...) nu prea era animatie seara si nici ziua (in comparatie cu alte hoteluri unde am mai fost) un pic cam prea multa liniste si cam pustie statiunea. Dar pentru cine doreste sa se recreeze putin este perfecta!
Trimis de cridugu in 10.06.12 01:14:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cridugu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cridugu: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Si eu am fost in multe vacante in Bulgaria, mai scurte sau mai lungi, la munte si la mare si am fost multumita de fiecare data, si atunci cand am ales hoteluri mai scumpe dar si la cele ieftine.
Anul acesta, de Rusalii, am fost dupa 5 ani la Mamaia, la Mercur Minerva Family Club, renovat in totalitate si am avut surpriza unei plaje private impecabile, cu sezlonguri, umbrelute si beach-bar. Poate incepe sa se schimbe ceva in bine si in turismul romanesc!
Vacante placute si de acum incolo!
- Jun.2023 O experienta reusita — scris în 03.07.23 de vcrihan din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Aproape satisfacator — scris în 25.08.22 de dan_is din IAşI - nu recomandă
- Jun.2018 NU este de 4 stele! Se vrea a fi, dar NU ESTE! — scris în 03.07.18 de Sperantam din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamăgitor — scris în 24.08.17 de CamisiLeo din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Casablanca - a meritat fiecare banut — scris în 27.06.17 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Casablanca lasa de dorit — scris în 16.08.16 de Orestia din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 O vacanta reusita... — scris în 08.08.16 de hcm din ORASTIE - RECOMANDĂ