Am fost la Hotel Casablanca-Obzor in iunie 2011 si era prima data cand vizitam Bulgaria. Am ramas placut impresionat de camere (apartament 1 dormitor cu doua toalete, balcon, bucatarie, etc) si de curatenie.
Mancarea super ok, proaspata si din abundenta, nu se reciclau alimentele nefolosite iar amabilitatea personalului atat de la receptie cat si de la restaurant a fost peste asteptari. Piscina curata si mare, bar la piscina cu bauturi ok (bere si alcoolice locale -ok, plaja la 3 minute de mers pe jos, curata iar marea fara alge sau bolovani :).
Statiunea e linistita vin batrani din Germania sau familii de polonezi cu copilasi, e o atmosfera frumoasa si animatorii contribuie in fiecare seara la aceasta (caraoke, seri tematice, etc).
Nota 9, e loc si de mai bine ca sa fiu putin carcotas...
Trimis de cris90 in 24.03.12 07:18:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cris90); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cris90: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Bine ati venit printre noi!
Bravo, realiste impresiile dv., cred ca puteti sa ne oferiti mai multe amanunte, mai ales ca acest aparthotel are preturi bune si mai multe detalii ar fi binevenite mai ales pentru cei cu copii si nu numai. Cred ca poate fi una din alegerile inspirate cand cautam o vacanta fara surprize neplacute la un pret bun.
Vacante placute in continuare!
- Jun.2023 O experienta reusita — scris în 03.07.23 de vcrihan din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Aproape satisfacator — scris în 25.08.22 de dan_is din IAşI - nu recomandă
- Jun.2018 NU este de 4 stele! Se vrea a fi, dar NU ESTE! — scris în 03.07.18 de Sperantam din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2017 Dezamăgitor — scris în 24.08.17 de CamisiLeo din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Casablanca - a meritat fiecare banut — scris în 27.06.17 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Casablanca lasa de dorit — scris în 16.08.16 de Orestia din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 O vacanta reusita... — scris în 08.08.16 de hcm din ORASTIE - RECOMANDĂ