Am ales aceasta cazare intermediara pentru drumul de intoarcere catre tara datorita recenziilor si notelor foarte bune de pe binecunoscutul site de rezervari. Am plecat in jurul orei 10.30 din Marmaris prin Aydin si am ajuns in jurul orei 18.00 in Canakkale. Ne-am oprit in Kipa pentru ultimele cumparaturi, dupa care am urcat pe bacul de Kilitbahir, cost 30 try. Deoarece gps-ul nu recunostea numele strazii, dupa intrarea in Eceabat am fost atenti la placutele de presemnalizare cu Casa Villa aflate pe partea stanga a drumului. Stiam oarecum zona deoarece acum doi ani am stat la Vila Bagci, aflata la cateva sute de metri de Casa Villa. In fata pensiunii este amenajat un parc iar in partea stanga un loc de joaca pentru copii. Am ramas surprinsi sa vedem ca in jurul orei 22.00 era pornit sistemul de irigatie din parc.
Am ajuns relativ usor, am parcat masina in parcarea amenajata langa pensiune si ne-am prezentat cu pasapoartele si rezervarea listata. Patronii foarte ospitalieri, sot (excelent vorbitor de limba engleza) si sotie, ne asteptau in receptie, am achitat in eur, ne-au dat rest in eur, ne-au intrebat daca dorim sa bem ceai sau cafea si ne-au predat camera aflata la parter, exact in fata receptiei.
Camera tripla frumoasa, fara balcon dar cu acces din camera catre terasa pensiunii dotata cu un pat dublu si unul single, cu saltele excelente, cu minibar care se achita extra daca se consuma ceva (trei bidoane de apa plata si patru sticle de suc), tv cu ecran plat, ac individual care raceste bine, un dulap, papuci de baie. Ferestrele de termopan au jaluzele si draperii. Chiar daca tripla este singura camera de la parter si este situata in fata receptiei, ceilalti turisti (erau si familii cu copii) s-au comportat exemplar si nu au facut galagie dimineata astfel incat nu am fost deranjati. Baia cam mica, cu consumabile, prosoape, foehn, cabina de dus. Internetul functioneaza foarte bine in toate zonele si este doar cu parola, fara user.
Micul dejun se poate servi fie inauntru, intr-o anexa special amenajata, sau afara, pe terasa amenajata cu mese si scaune. Oferta nu a fost foarte diversificata dar indestulatoare si a constat din: cafea, ceai, lapte, suc natural de piersici, pepene rosu, produse de patiserie, unt, cascaval, branza, salam, rosii, castraveti, diverse sortimente de dulceata, paine, pateuri cu carne, cartofi prajiti, oua fierte. Mancarea foarte gustoasa, pe masura ce se consuma din platouri, una din cele trei doamne care deserveau bucataria completau. Este primul loc unde nu am gasit cereale in oferta de mic dejun.
In jurul orei 10.00 am plecat din Eceabat, am stat aproape doua ore in vama la Hamzabeyli iar trecerea cu bacul la Silistra catre Calarasi Chiciu a durat in total 50 de minute (stat la coada, imbarcare, trecere, coborare de bac si plata taxei).
Trimis de narcisa in 08.09.15 21:36:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (narcisa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster98 - este corecta pozitionarea.
- Sep.2015 Hotel de tranzit nemaipomenit — scris în 11.09.15 de almani din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Superb — scris în 14.07.14 de helen39 din ROMâNIA - RECOMANDĂ