EXCELENT
Am ajuns aici cautand un loc cu ape termale. Nu-mi pare rau deloc, ba chiar dimpotriva.
Vin in Bulgaria de circa 15 ani, de cel putin doua ori pe an, la hoteluri de 5 stele, cu note bune pe AFA, booking, etc. Aici am gasit cea mai buna mancare, comparand cu toate locurile pe unde am fost in Bulgaria.
Voi reveni cu siguranta, pentru serviciile spa si... masa!
despre SERVICII
Servicii foarte bune, curatenie zilnica exemplara. Poate am fost norocosi, dar curatenia s-a facut in fiecare zi intre orele 10 si 12, asa ca n-am fost nici o clipa deranjati.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera "Magnolia" - semi-vedere spre mare, spatioasa, o baie excelenta (dotare, aranjare, spatiu), balcon generos, patul mare, saltea excelenta, perne (au si meniu de perne!!!)
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Cea mai buna bucatarie, dintre toate locatiile de 5 stele din Bulgaria pe care le-am vizitat in 15 ani!
Purcelusul de lapte, mielul si vita excelente. Un alt plus la capitolul gemuri si dulceturi, cu mult peste orice se gaseste prin comert. Doar la capitolul fructe de mare mai au de lucrat, in sensul ca ar putea fi mai diversificat meniul.
Cafeaua excelenta.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja frumoasa, intrarea in apa ok, nisip fin, sezlonguri, umbrelute din stuf.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Serviciile spa excelente. Apa termala la cca 32 grade, 8 saune, bazin cu apa sarata, salina, camera de relaxare. Cu certitudine voi mai reveni.
La capitolul distractie stau mai slabut, dar socializarea pe care o poti face la un pahar de wiskey sau vin ar putea compensa.
Trimis de leo_66 in 09.09.23 21:30:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor, Varna, Nisipuri, Albena, Sunny Beach, Nesebar, Balcik
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (leo_66); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.34151919 N, 28.06859622 E - CONFIRMATE
Bun revenit pe site, cu impresii, după o lungă pauză
=
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 12676&hid=27826.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Un hotel superb!
L-am vizitat in toamna aceasta, ne intorceam de la un alt hotel.
De la intrare esti intampinat cu o frumoasa galerie de arta.
Personalul a fost dragut si ne-a aratat o camera, restaurantul, gradina...
Mi-a placut spa-ul mult, e fabulos!
Prima vacanta in Bulgaria cred ca va fi in acest hotel!
Daca-mi permiteti pot posta poze din acest hotel!
- Feb.2023 Răsfăț de Dragobete — scris în 21.04.23 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Dec.2022 O minivacanță de 5* „la mare, în Bulgaria” , în extrasezon — scris în 17.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ