cazare f buna; pret 150 E/4 nopti/persoana, dar rezervarea a fost facuta cu 10 luni inainte.
Renovat de curand; aproape de centru (4 statii metrou) si la 5 minute de statia de metrou Amstel.
Personal amabil, MD excelent.
Camera mare, baie mare.
NU SE FUMEAZA INAUNTRU.
Va recomand ca apropiere de metrou, liniste, apropriere de centrul orasului.
De la aeroport am luat un shuttle (un maxi taxi) care ne-a dus direct la hotel; 4 persoane am platit pt dus intors 24 euro/persoana si am ajuns in 15 minute.
Cazare rapida; se pot cumpara abonamente d etransport direct la hotel pt 24/48/72 h; pt ca am stat 96 h (mai mult) am optat pt acest abonament pe care l-am achizitionat de la metrou (Amstel)
Trimis de monaserban in 29.08.14 17:37:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monaserban); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 52.35010000 N, 4.91871900 E - CONFIRMATE
@ Monaserban. Citind reviewul dv. m-am simtit din noua acolo. In anul 2012 am fost de 2 ori, respectiv in lunile iunie si iulie. Si eu am calatorit cu avionul, iar de la Skipol am ajuns la acest hotel cu trenul pana la Central Station si apoi cu metroul pana la hotel. De fapt, linia este comuna. Ati descris corect si fidel hotelul. Ce ar fi bine sa cunoasca cei care vor merge acolo. Mai întâi reamintesc o vorba, şi anume, în strainatate, daca esti corect, nu are nimeni treaba cu tine. Nu călătoriţi fara bilet pe tren, metrou ori tramvai. Acolo controalele sunt dese şi se fac de o echipa compusă din 3 persoane din care una este femeie, imbrăcaţi în uniforme. Să vad şi să nu cred. La centură purtau catuşe. Ca sa fiu crezut despre ce spun şi scriu, am imagini video.
- Jul.2015 Un hotel elegant — scris în 02.08.15 de alb1573 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Amsterdam - un oraș frumos în felul său — scris în 23.07.15 de Mihai18 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2008 O experienta unica in Amsterdam — scris în 30.11.09 de danoradea din ORADEA - RECOMANDĂ