In toamna lui 2008 am avut ocazia sa ajung in Amsterdam pentru 3 zile, o experienta fantastica din pacate mult prea scurta.
Hotelul nu este unul foarte ieftin camerele duble costau in jur de 150 de Euro pe noapte, acum am vazut ca sunt un pic mai scumpe, oricum nu eu am platit pentru ea.
Hotelul este foarte elegant desi are doar 3 stele, fiind amplasat intre centrul vechi al orasului si zona noua. Camerele mari, extrem de curate, totul se schimba zilnic cu TV, aer conditionat, frigider, fara balcon, superb in schimb perete de sticla inspre strada care dezvaluia o panorama extraordinara.
Cazarea incepea la ora 15, iar camera se elibera la ora 12.
Micul dejun se serveau separat de pranz si cina care erau servite in restaurant, dar unde noi nu am fost. preturile la restaurant nu cred ca erau mari, avand in vedere ca restaurantul era in permanenta plin, inclusiv cu persoane din afara, care veneau special sa manance acolo.
Micul dejun pe care noi il aveam inclus era foarte bun, mancare cat puteai tu "duce", servit tip bufet suedez si continea: diferite feluri de sunca, salam, branzeturi, oua pregatite in mai multe moduri, cafea, ceai, lapte, cereale, sucuri naturale portocale parca, dulceata, miere de albine, unt, diverse feluri de paine (excelenta la gust).
Hotelul era dotat cu terasa cu o mica gradina care se termina intr-un mic canal in spate, unde puteai sta si servi diverse lucruri cumparate de la bar.
Serviciile celor de la receptie sunt destul de ok, un minus este faptul ca nu toti cei de la receptie stiau engleza de aici si unele mici incurcaturi la sosirea in hotel.
Hotelul este foarte bine amplasat cam la 20 - 25 de minute de centrul Amsterdamului cu majoritatea obiectivelor (Ex. muzeul Madame Tussauds).
Statie de metrou la 5 minute maxim pe jos.
Cat despre oras e greu de spus, dar am sa incerc sa-mi descriu experienta la sectiunea descopera Amsterdamul.
Trimis de danoradea in 30.11.09 19:33:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 52.35010000 N, 4.91871900 E - CONFIRMATE
- Jul.2015 Un hotel elegant — scris în 02.08.15 de alb1573 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Casa 400 — scris în 29.08.14 de monaserban din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Amsterdam - un oraș frumos în felul său — scris în 23.07.15 de Mihai18 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ