Cap Kaliakra, bucata de pământ scaldata de mare
Ultima vizita in Bulgaria a fost la Cap Kaliakra. Wow... Aici este superb!!!
Sa vezi marea in orice colt te-ai uita... Si ce culoare are... Albastra in larg, verde smarald la mal.
Am ajuns aici in jur de ora 13... foarte cald, noroc ca mai adia briza.
Taxa este 3 leva de adult si 1,50 leva copil... Noua ne-a luat doar 6 leva, pentru fetita nu.
Am parcat masina pe unde am gasit loc in parcare, era plina, si... la pas. Sunt cateva tarabe cu magneti si tot felul de decoratiuni, se cumpara cu leva sau lei.
La intrare sunt cateva ruine ale cetății, cu cat inaintezi se vede mai fain marea. In mijloc este o baza militara unde este interzisa intrarea.
Am găsit aici si un restaurant, un muzeu pestera si bineînțeles la capatul drumului... Marea cea mare.
Cei care treceti pe acolo, nu ratati sa vizitați Cap Kaliakra... Chiar se merita!!
Trimis de Carinalor in 28.07.19 14:01:16
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carinalor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2023 Cap Kaliakra, de ce nu? — scris în 20.11.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Aventuri la Caliacra - Captiv în peșteră — scris în 19.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Cap Kaliakra, o amintire de neuitat — scris în 19.05.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cap Kaliakra — adevarata perla! — scris în 02.09.18 de dan popa din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Capul Kaliakra vazut in septembrie — scris în 21.09.17 de relu mihai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Atmosferă splendidă. Recomand! — scris în 25.08.17 de Adriana1983 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Capul Kaliakra - Splendid si atat — scris în 21.08.17 de Andreea1205 din CARAS SEVERIN - RECOMANDĂ