Am citit postarile despre acest loc su nu ma pot abtine sa nu scriu macar doua randuri!
Revelionul 2010 l am petrecut la Costinesti, sejurul fiind pana in 03. ian 2010. Pe 2 ianuarie ne am decis fiind 2 familii cu copii sa mergem pana in BG sa mai cascam gura... zis si facut ne am imbarcat in masina nasului si calc-o sa vedem Cap Kaliakra. Drumul a fost ok usor de ajuns, vremea a tinut cu noi soare mai tot timpul.
Surpriza peisajului sincer ma fascinat, un loc in care intelegi maretia marii negre... ! Obisnuiti cu litoralul nostu plat ramai uimit de peretii abrupti in care marea se loveste... ramai uimit de culoarea rosie a rocii. Un loc pe are un amic l-a catalogat banal cu 2 ani in urma... ! nu ii dau dreptate un loc frumos, antic... ! Privelistea pe care o ai de pe promontoriul de acolo este superba...
Va recomand macar sa opriti 1 ora daca sunteti in trecere sau sunteti in zona...
Trimis de nochisor in 01.09.10 13:48:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nochisor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Obisnuiti cu litoralul nostu plat
hmmm... ai mers vreodată de la 2 Mai la Vamă pe malul mării?! ori între Costineşti şi Neptun?
@ dragos... Am descris un loc istoric pe care noi nu l am putea administra!!! Cu siguranta se combina primaru cu vreo 2 sa faca niste case de vacanta...
Visa vis de ce imi propui tu... am fost si sigur am calcat deatatea ori pe tot felul de mizerii am fost agasat de nesimtire si proasta crestere! Degustibus non discutandum...
Dar daca esti fun gogosi pe plaja, vile de fite pe faleza, sa faci plaja printre excavatoare care repara ce a mai ramas din faleza de la eforie subscriu litoralului nostru plat... ! intradevar avem varianta muzeului de la Mangalia... ai fost cumva acolo...
nochisor, ce spun eu şi ce răspunzi tu!
ai spus despre litoralul nostru că ar fi plat (neted, fără denivelări). ceea ce este fals, şi am dat şi 2 exemple concrete în acest sens.
tu vii cu replica asta... ^ very fun, indeed... dar fără sens şi în afara subiectului.
PS am fost la muzeul din Mangalia. şi la multe altele... da' nu văd nicio legătură între asta, primari, gogoşi şi relieful litoralelor!
- Oct.2023 Cap Kaliakra, de ce nu? — scris în 20.11.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Aventuri la Caliacra - Captiv în peșteră — scris în 19.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Cap Kaliakra, o amintire de neuitat — scris în 19.05.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cap Kaliakra, bucata de pământ scaldata de mare — scris în 28.07.19 de Carinalor din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cap Kaliakra — adevarata perla! — scris în 02.09.18 de dan popa din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Capul Kaliakra vazut in septembrie — scris în 21.09.17 de relu mihai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Atmosferă splendidă. Recomand! — scris în 25.08.17 de Adriana1983 din CRAIOVA - RECOMANDĂ