Un sejur placut si linistit
Este al patrulea an pe litoralul bulgaresc, unde ne simtim foarte bine.
Avind in vedere ca avem 2 copii, este locul ideal unde avem de toate: piscina interioara (care a prins bine in zilele ploioase pe care le-am prins), piscina exterioara linistita, piscina exterioara cu animatie, plaja mare cu multe sezlonguri si umbrelute, intrare lina in apa, cu nisip fin.
Pe scurt, cazarea a fost buna, camera curata, se facea curatenie zilnic.
Mincarea buna, totusi se cam repetau multe feluri.
Prostia cea mai mare mi se parea la restaurantul RAI de pe plaja, care deschidea doar la ora 11.30, cind lumea navalea imbulzindu-se inauntru. Era normal sa poti bea o cafea sau un suc mai repede, sa fie deschis de pe la ora 9.30-10.00, nu la ora cind multi plecau de pe plaja din cauza caldurii.
Daca reveneai dupa-amiaza la plaja, era inchis de la ora 16.30.
La aqua parc se lucra de zor, dar mai au mult de lucru asa ca nu cred ca vor reusi sa il deschida in acest an...
Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Trimis de allyy in 04.07.14 19:43:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena (Laguna Garden, Sandy Beach), C-tin si Elena (Grand Hotel Varna)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (allyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36668200 N, 28.07199400 E - CONFIRMATE
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
@webmaster14: nu este bine. Unde ati pus 2 adica corpul K, acolo este Main Buiding. Corpul K este msi sus si mai in dreapta de unde ati pus 1 pe harta.
Va dau coordonatele de pe google earth:
Primasol Ralitsa Superior (ex Main Buildind) 43g21'59.94''N si 28g04'19.36''
Primasol corp K 43g22'01.46''N si 28g04'22.22''
@webmasterX: mai este o impresie de la Primasol Ralitsa Superior scrisa de Andreea8989, dar care apare la corpul K. Poate reusiti sa o mutati...
@allyy: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
@allyy:
”mai este o impresie de la Primasol Ralitsa Superior scrisa de Andreea8989, dar care apare la corpul K. Poate reusiti sa o mutati...
Am repoziţionat review-ul respectiv în rubrica "Main Building"-ului - vezi impresii
Mulţumiri de sesizare
@webmaster14: nu este buna localizarea nici acum.
Unde ati pus 2, este Primasol Ralitsa Superior (ex. main Building), iar unde ati pus 1, este receptia. Corpul K este pe harta mai sus de receptie si mai la dreapta, dupa citiva pomi, o cladire gri.
@allyy: nu-i bai, cu ajutorul tău le descâlcim noi cumva:
rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=43. ... &hl=ro&t=m&z=16.
Pentru fiecare unitate în parte:
@webmasterX:
Primasol Ralitsa Superior (main building): 43.366682 28.071994
Primasol Ralitsa Garden (corp k): 43.367095 28.072831
receptia: 43.366837 28.072396
Respectiv - ptr "ex-copul-K" aici: amfostacolo.ro/harta-bulg ... ex-copul-k__978
- Aug.2024 Nu rezervati!!! Este teapa! — scris în 20.08.24 de Mirela1206 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2023 Calimera Ralitsa, un concediu ratat — scris în 06.08.23 de ux130167 din IASI - nu recomandă
- Jul.2023 Servicii ireproșabile — concediu reușit la Calimera Ralitsa Superior, ex Primasol Ralitsa Superior main building — scris în 24.07.23 de raluca banu din GOLEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Bulgaria, destinația preferată — scris în 02.09.23 de ux130629 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Ralitsa superior - plin de romani — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Chiar nu glumesc!! — scris în 01.09.21 de fanespoitorul din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 Dezastru față de acum trei ani — scris în 21.08.21 de ux122064 din VALEA ARGOVEI [CL] - nu recomandă