BUN
Reconfortant, se poate mai bine!
In usoara decadere., probabil pandemia si faptul ca nu mai vin turisti nemti acest an in numar asa mare i-a determinat sa scada calitatea serviciilor.
despre SERVICII
Se straduiesc sa rezolve cerintele clientilor, reusind in mare parte.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Avand in vedere ca este al 3-lea an cand merg in acest hotel si stiam la ce sa ma astept, pot sa spun ca nu mai este asa curat ca inainte, doamnele de la curatenie f galagioase, nu poti sa te odihnesti daca vrei la pranz. Luati-va cazare la Deluxe. Cladirea sector k este de 2 stele, main building de 3 stele, Deluxe este de 4. Parerea mea.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
La mancare se vede scaderea cel mai mult: mancarurile de baza erau bune si se cam repetau, dar aveai ce manca pe saturate (sa nu ma intelegeti gresit), insa nu am mai vazut mandria bucatariei (gen- curcan la cuptor, peste mare la cuptor, jambon la cuptor), nu au mai fost serile tematice (bulgareascsa, italiana, etc). Ca minus, cand se aglomera restaurantul, faceau pe repede inainte midiile, pestele si pulpele superioare la gratar (erau cam crude), nu am putut manca. Uneori si pieptul la gratar era cam "repezit " A disparut barul de la piscina mare, in continuare erau celelalte si exista bere, cafea, sucuri, inghetata, wisky, vodca, etc. Cei care serveau erau destul de amabili si zambitori, cu exceptia celor mai in varsta din bucatarie.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja lata cu nisip fin, nu mai puneau scrumiere la umbrelute si nu mai le stergeau masutele de la umbrele. Totusi curat. Incomparabil cu Romania, fara inghesuiala.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Aquaparkul, ca de obicei, face toti banii, accesul fiind inclus in bilet. Cele 3 pisicine ale hotelului erau curate. Statiunea curata, cativa tantari razleti seara. De retinut: nu am vazut vestitii raha. i existenti pe la noi prin locurile ascunse privirii, aveai toalete peste tot. Un pic deranjante bicicletele cu care se plimbau turistii prin localitate, trebuia sa te cam feresti.
Trimis de Ovide in 07.08.21 08:19:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ovide); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36668200 N, 28.07199400 E - CONFIRMATE
@Ovide: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 04493&hid=16714.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2024 Nu rezervati!!! Este teapa! — scris în 20.08.24 de Mirela1206 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2023 Calimera Ralitsa, un concediu ratat — scris în 06.08.23 de ux130167 din IASI - nu recomandă
- Jul.2023 Servicii ireproșabile — concediu reușit la Calimera Ralitsa Superior, ex Primasol Ralitsa Superior main building — scris în 24.07.23 de raluca banu din GOLEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Bulgaria, destinația preferată — scris în 02.09.23 de ux130629 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Ralitsa superior - plin de romani — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Chiar nu glumesc!! — scris în 01.09.21 de fanespoitorul din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 Dezastru față de acum trei ani — scris în 21.08.21 de ux122064 din VALEA ARGOVEI [CL] - nu recomandă