Am cautat mai multe optiuni aproape de zona turistica din centru si am ales acest hotel de 4 stele deoarece avea si un pret accesibil. Am ajuns duminica si am luat o combinatie autobuz + tramvai + pe jos pentru a vedea un pic din Praga.
Hotelul este situat pe str Myslíkova care leaga o zona foarte apropiata de centrul turistic cu riviera Vltavei.
Formalitatile au fost foarte rapide, asa ca am lasat bagajele in camera, gata de colindat.
Camerele sunt medii, curate, calduroase, avand TV, A/c, wi-fi, cabina de dus cu cele necesare igienii si minibar. Hotelul are de asemenea si sauna + masaj - noi nu le-am testat.
Am avut o camera care da in interior, nu vi le recomandam pe cele stradale deoarece tramvaiul, desi destul de silentios, va poate cauza un mic disconfort.
Pana in centru faci circa 15 minute pe jos, iar pana la Vltava maxim 5. Atat strada, cat si aleile adiacente sunt pline de restaurante, baruri, cluburi, unele chiar sexy.
Micul dejun este variat si gustos, cu mentiunea ca varietatea e aproape aceeasi zilnic.
Personalul este destul de amabil, dar nu se compara cu ospitalitatea altor tari.
Per ansamblu il consider de revenit, mai ales datorita raportului pret-calitate ideal.
Trimis de gvaly in 03.03.14 22:01:47
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gvaly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 50.07776800 N, 14.41696400 E - neconfirmate încă
@gvaly:
Ai încărcat pe 01.03.2014 trei fotografii, la acest hotel. Te rog să le vizualizezi aici și să ne confirmi că sunt, sau nu de la acest hotel. Dacă ele sunt într-adevăr de la acest hotel, ele vor fi atașate la acest review.
Mulțumim.