REZONABIL
Cine a fost in tarile scandinave, stie ca gasirea unei cazari decente la pret rezonabil poate fi o misiune grea😊
Pentru ca am avut doar cateva zile la dispozitie, am cautat o cazare aproape de centru, unde erau concentrate obiectivele de interes. Daca as fi stiut ca transportul in comun este atat de bine pus la punct, de aceiasi bani as fi luat o cazare mai buna, catre periferie
In timpul procesului de cautare, imi displaceau toate cazarile gasite, in bugetul pe care mi-l fixasem, de max 150 euro/noapte/camera tripla. Fie erau departe de centru, fie aveau bai la comun, fie aveau recenzii foarte proaste. In Copenhaga predomina hosteluri, care au dormitoare cu multe paturi si bai la comun sau spatiile minuscule
Dupa ce m-am sucit si am tot rezervat si anulat cateva cazari, alegerea finala a fost Cabinn Scandinavia, la un pret de 140 euro/camera tripla/noapte
Reteaua Cabinn este prezenta in Danemarca cu 11 hoteluri; sunt hoteluri de buget mic, dar amplasate in zone centrale si semi-centrale
Cabinn Scandinavia este amplasat la 5 minute de statia de metrou Forum si la 15 minute de centru (sau 25-30 min mers pe jos) si la max 30 min de aeroport. Este intr-o zona linistita, de case
Are aprox 200 de camera, toate cu bai private.
Asumat, am rezervat si primit o camera tripla cu baie proprie, care avea o suprafata de cca 10 mp (cu tot cu baie). Am avut 2 paturi single si un pat suprapus, prize si niste veioze in miniatura in dreptul paturilor (inclusiv in dreptul patului suprapus) o noptiera, un mic birou cu scaun, cu un raft deasupra, tv, cuier, cateva mici rafturi cu rol de dressing si o baie minuscula.
Pentru ca patul suprapus nu avea nici scarita de acces si nici balustrada de protectie, a trebuit sa le cerem la receptie
Am mai avut un kettle si plicuri cu cafea instant, ceai, zahar + cateva pahare de unica folosinta
Camera nu are AC, dar nu am avut parte de zile foarte calduroase si a fost ok.
Orientarea camerei a fost in spatele hotelului, spre zona de parcari si a fost foarte bine, am avut liniste
Intram in camera doar sa dormim, deci nu ne-a deranjat spatiul minuscul, chiar daca am fost 3 persoane adulte😊 Camera era ergonomic gandita, am avut chiar tot ce ne-a trebuit
Wi-fi-ul a fost prezent, chiar daca nu a fost prea grozav; in lobby exista un computer cu acces internet, gratuit pentru cei cazati
Au receptie non stop; tot in receptie gasesti de cumparat cafea, ceva gustari, apa si racoritoare. Contra-cost, ofera si mic dejun, dar nu stiu preturi, nu ne-a interesat. Personalul din receptie este format doar din tineri si sunt foarte draguti si amabili
Paturile a fost foarte confortabile, cu saltele si perne de calitate. La fel si prosoapele, noi si albe imaculat. In schimb, mocheta era uzata si cam murdara. Spatiile comune ale hotelului aratau acceptabil, totul era gandit pe sistem low cost
Camerista intra la curatenie o data la 5 zile, noi n-am avut parte de serviciile ei😊. Iti duceai gunoiul singur, la cosurile care erau amplasate pe casa scarii, langa lifturi. Intotdeauna erau curate si goale, nu am vazut vreodata mizerie in zona lor
Pentru ca am ajuns devreme in Copenhaga si check-in-ul se facea dupa ora 15.00, am putut lasa bagajele la hotel, gratuit, in camera de bagaje. (multe alte cazari, am observant ca percepeau o taxa pentru asta)
Avand in vedere localizarea buna si pretul acceptabil, recomand hotelului (cu mici rezerve!) celor nepretentiosi si celor care vin in Copenhaga pentru perioade scurte
Trimis de Chloe in 20.09.24 11:37:52
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 55.68046304 N, 12.55531001 E - neconfirmate încă
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@Chloe: Eu cred ca acest hotel a fost proiectat de un arhitect care proiecta vagoane de dormit, sau care visa sa ajunga asa ceva.
- Jul.2011 Un hotel mediu - o experienta neplacuta — scris în 26.07.11 de danieltanase* din BUCURESTI - RECOMANDĂ