ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.06.2025

Mulțumit, aproape încântat

Byala Cliff Forest

TIPĂREȘTE

Byala Cliff Forest

Am dorit sa mergem un week end prelungit la mare, la bulgari, intr-un loc nou in care nu mai fusesem pana acum. Am inceput sa cautam un apartament cu doua dormitoare si doua bai, pentru 3 nopti, in afara locurilor aglomerate si de prea multe ori vizitate. Am gasit acest apartament in Byala care arata bine, avea nota mare si un pret ok si l-am rezervat.

Drumul de circa 300 de km a fost liber si bun cu o singura exceptie. Si anume, podul Prieteniei de la Giurgiu unde am pierdut cate aproape o ora si la ducere si la intoarcere. Locatia a fost corecta si usor de gasit. Numai ca aici, este un complex cu mai multe cladiri ridicate pe un deal. Nestiind unde sa mergem am sunat la telefon si imediat a ajuns la noi o domnisoara care ne-a condus la apartament. Cladirea era situata la marginea unei mici paduri. La parter avea parcare subterana iar in fata intrarii erau locuri de parcare goale dar cu blocatoare ridicate. Ni s-a recomandat sa lasam masina unde gasim un loc gol si cu blocatorul coborat. Am urcat cu liftul pana la etajul al treilea si am intrat in apartamentul B08. Acesta avea vedere partiala spre mare, padure si un bloc invecinat. Apartamentul a fost curat, foarte mare si bine impartit. Din holul de la intrare, pe dreapta am avut un dormitor mare cu baie proprie, iar pe stanga am avut cea de-a doua baie si imediat cel de-al doilea dormitor. In fata am avut livingul open space cu bucataria. Toate camerele si baile au avut dimensiuni foarte generoase. Fiecare dormitor a avut cate un pat de 2 metri latime cu saltele de calitate. Baile au fost si ele mari si erau prevazute cu cate o cabina de dus mare. Fiecare baie avea propriul boiler. Bucataria a fost dotata cu frigider mare, plita, hota, cuptor, fierbator de apa si filtru de cafea. Vesela era destula. In living am avut o masuta si o canapea mare, o masa mare de bucatarie, un tv cu putine canale si o masina de spalat rufe.  Aer comditionat am avut doar in living.  Internetul a functionat bine. Nu ne-a lipsit nimic. Insa cea mai impresionanta parte a locuintei a fost terasa. Aceasta era situata pe doua din laturile apartamentului. Pe terasa puteai iesi ori din living prin doua usi, ori din primul dormitor pe o usa. Latura cu vedere la mare cu o suprafata de circa 16 mp  avea o masa mare cu patru scaune, iar pe cealalta latura de circa 50 mp, am avut doua sezlonguri si un uscator de rufe. Terasa in forma de litera L, a fost imensa. Am baut cafea in fiecare dimineata pe terasa, privind marea si ascultand valurile si ciripitul pasarelelor. O adevarata oaza de liniste am gasit aici.

La iesirea din bloc, pe o alee care cobora spre mare, dupa aproximativ 80 de trepte se gasea

piscina cu bar. Pentru a putea sta aici am primit bratari de plastic. Nu a fost aglomerata in aceasta perioada. De aici pentru a ajunge pe plaja, mai coboram inca 20 de trepte. Plaja cu nisip era lunga dar nu foarte lata. In dreptul scarii functiona un bar care inchiria sezlonguri si umbrele de soare la cate 6 leva fiecare. In mare nu am intrat deoarece ni s-a parut rece apa.

La pranz ieseam la masa in oras. Am mancat la cateva din multele terase din centru (strada principala), insa cel mai mult ne-a placut mancarea, servirea si ambianta de la restaurantul OKOTO, aflat in imediata vecinatate a complexului. Aici am mancat in special peste si fructe de mare foarte bine preparate si gustoase, asemanatoare la gust cu cele servite la tavernele de pe plajele din Grecia.

In oras nu prea aveai ce sa faci. Doar plimbari pe stada principala care era tot in panta. Aceasta era plina de terase si magazine cu articole de plaja insa avea si doua magazine alimentare si un aprozar. Mai in capatul strazii era si un supermaeket numit T. Aceasta strada era curata si plina cu ronduri de flori, iar pe margine erau banci pe care te puteai odihni la umbra unui pom.

Lume putina, liniste si curatenie, asta am gasit aici in Byala. O atmosfera boema te inconjura peste tot.

Am avut un sejur foarte placut si o cazare de top.

Recomand cu drag.

Trimis de cristimicle in 24.06.25 18:24:13
Validat / Publicat: 24.06.25 19:39:48

VIZUALIZĂRI: 29 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P21 [fără descriere]
Puteți VOTA acest articol:

1 ecouri scrise, până acum

webmaster26
[24.06.25 19:39:34]

Mutat în rubrica "Byala Cliff Apartments [Byala], OBZOR" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

===

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

• LOGAT? = DA (IntC=1)