Am fost acolo anul trecut in august si am fost foarte multulita de serviciile oferite de hotel.
Plaja, hotelul este foarte curat, in camere se face zilnic curatenie.
Mancarea a fost foarte gustoasa.
Totul a fost super ok, personalul este foarte amabil. La receptie am primit prosoape, masina am lasat in parcarea subterana care este pazita.
In camera gasesti de toate: uscator de rufe, fier de calcat, incalzitor de apa, aparat de cafea, cuptor cu microunde, hota, plita, cuptor electric, aspirator, farfurii, tacamuri, pahare, etc.
Baia este foarte spatioasa, moderna, livingul la fel.
Daca alegeti acest hotel atata pot sa va zic ca painea este foarte rea, si cafeaua la fel, dar se poate cumpara la bar. la fiecare masa am avut fructe (nectarina, prune, struguri, pepene), inghetata (3-4) feluri, prajitura, cozonac.
La capitolul de bauturi nu pot sa plang, au fost produse pepsi, apa plata, rom, vodca whisky, gin, vin, ceai, lapte, de toate. sala de fitnes se poate folosi gratuit.
Va pot recomanda cu suflet, noi o sa mergem si anul asta macar 10 zile...
Trimis de zolfred in 10.01.12 11:31:13
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zolfred); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@zolfred: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Te rog sa detaliezi mai mult pt. ca as vrea sa merg vara asta 10 zile; poate postezi si poze.
@Dan Florariu: Am uitat sa-ti spun ca pozele pe care le vezi pe site-ul lor sunt originale si adevarate...
Spune-mi te rog daca parcarea e cu plata si daca accesul la plaja se poate face usor (pt. copii); in acest resort se poate ajunge si daca nu esti cazat? cat de greu ai gasit locatia si cum ti s-a parut drumul?
@Dan Florariu: Parcarea este gratuita. Accesul la plaja: sunt scari care te duc pe plaja, noi am fost cu copii, nu a fost obositor, sau grea, atata miscare trebuie, parerea mea. Plaja nu este foarte larga, dar cat este este suficient. dezavantajul este ca nu sunt sezlonguri si umbrele pe plaja, dar iti da prosop. Deci daca aveti acasa atunci baga in masina ca nu strica.
Drumul nu mi s-a parut lung sau rau, noi am mers: giurgiu ruse-varna, trebuie sa ai grija cu limitele de viteza, ca sunt politisti peste tot. De la varna mergi pe directia obzor, si acolo fiecare hotel este pe indicator, deci vei gasi usor. noi am mers cu gps si am gasit usor.
Sa tii cont de faptul ca check in ul se face la ora 14. Noi am ajuns la 7 si ceva, au fost foarte de treaba, ne-au dat loc in parcare, ne-am schimbat si am mers pe plaja si am facut baie pana 12 atunci ne-au lasat inauntru. Langa hotel la dreapta sunt scari si poti sa cobori pe plaja fara sa fii cazat acolo, si sunt mai multe locuri de acces, nu este ca si cum in alte tari, ca daca nu esti cazat la hotel nu ai acces.
Daca mai ai intrebari intreaba-ma, am sa postez si poze in curand!
o zi buna
Agi
@Dan Florariu: Cum ti-am promis am incarcat cateva poze...
salutare! as vrea sa stiu cateva detalii despre masa. e k pt copii? noi mergem in aug 3 familii cu 3 copii mici- aprox 2ani si ma intereseaza daca gasim ceva la masa si pt ei. de asemenea daca nu sunt locuri de parcare disponibile in subteran unde se parcheaza masinile? multumesc!
@mishu25: Buna,
Noi am fost cu un copil de un an si jumatate si am avut ce sa-i dam de mancare. Un extra este ca sunt scaune pentru bebelusi. la fiecare masa am avut fructe, legume, carne, ciorbe, chiar f bune, inghetata, prajitura, etc.
Noi am fost in august anul trecut, si nici nu am avut check-in ul si masina dejua a fost in parcare. sunt vreo 30 de locuri (aprox). Sa incepeti cu parcare cand ajungeti acolo indiferent de ora. Check in-ul se face la ora 14.
Multumesc pt completari si pt poze.
Cred ca m-am hotarat cu ajutorul tau sa merg acolo la vara; suntem 3 sau 5 familii cu copii si mai aveam ceva retineri dar eu unul m-am hotarat. Astept si o oferta buna de la agentia cu care colaborez de 4 ani.
Toate bune.
@zolfred
Spune-mi te rog daca stii care sunt apartamentele fara vedere la mare pt ca as dori sa ma feresc de ele.
Multumesc inca o data.
@zolfred, in imaginile surprinse de pe plaja se vad niste sezlonguri albastre, toate la fel. Cum se putea procura?
Era cumva in stanga scarilor, jos, un centru de inchirieri?
@oaspetele:
Din pacate sezlongurile nu apartin hotelului... se poate doar sa inchiriezi, mi se pare ca era 10 euro pe zi...
Am primit prosoape de la hotel si era ok asa.
hotelul numai la piscina are sezlonguri...
Stii cumva cumse numeste hotelul vecin? se poate intra la toboganul lor?
Eu am incaput cu un Ford s-max, dar destul de greu.
Compara-i dimensiunile si daca Transit-ul e mai mare decat S MAX, iti va fi destul de greu.
Practic problema s-ar pune la intors, fiindca e greu de crezut ca te vor lasa sa urci cu spatele si sa iesi astfel din parcare.
Da, in principiu. Eu am fost in 2009 si am lasat masina 1 sau 2 zile, pana s-a eliberat un loc in parcarea subterana, intr-o parcare aflata la 10 metri de hotel, parcare ce deservea si alt hotel precum si o cladire cu apartamente de inchiriat/vanzare, daca nu ma insel.
Parcarea nu era propriu-zis pazita, dar ghereta paznicului de la hotel (e cu bariera) era exact langa parcarea respectiva.
La momentul respectiv nu am platit nimic.
fordvadris.ro/Articole/Ve ... nsiuni/313.html
fordromcarmotors.ro/Artic ... nsiuni/237.html
aici ai linkuri (sper ca e voie) catre dimensiunile celor 2 masini. Fa o comparatie.
Multumesc mult, cred ca nu incape e modelul mare 8+1.
Stii cum se numeste hotelul vecin care are tobogan la piscina?
Sincer, nu stiu. NU mai retin daca era dat in folosinta acel hotel.
@Dan Florariu: puteti folosi toboganul dar trebuie sa platesti, nu mai tin minte cat...
@Dan Florariu: Nu stiu nu am vazut in parcare masini asa inalte, poti sa lasi masina si afara, chiar dupa chioscul portarului, si acolo este pazit, acolo mi se pare ca sunt 2-3locuri.
@agica25: Apa marii este f curata si plaja este curatata in fiecare dimineata... plaja este cu nisip, f aproape de hotel...
@Dan Florariu: Poti sa scrii eventual un mail la hotel, unde te poti interesa daca incape masina sau nu, le gasesti si pe facebook... mie mi-au raspuns in 2-3zile, dr iti raspunde.
@Dan Florariu: N-ai de ce... daca tin minte bine am o poza cu intrare la parcare si acolo este un indicator pentru inaltime, am sa caut si o sa-ti trimit. Abia astept sa mergeti sunt curioasa ce parere o sa ai...
O zi buna!
Multumesc din nou.
Cu siguranta voi detalia parerile noastre intr-un review.
Pa pa.
- Jun.2017 Confort, liniște și natură, nu mâncare și iarăși mâncare — scris în 27.06.17 de Dragos GB din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu prea mi-a plăcut — scris în 09.09.16 de catrinel75 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Locul unde nu voi mai reveni niciodată — scris în 02.09.16 de cristinel77 din CAREI [SM] - nu recomandă
- Aug.2016 Byala Beach Resort All inclusive - Pe cuvant de onoare ca NU merita — scris în 29.08.16 de andreescu.c din GLINA [IF] - nu recomandă
- May.2016 Relaxare totala — scris în 10.06.16 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Odata si gata — scris în 05.07.15 de usernamedeamf din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Crenvusti oua non stop — scris în 29.08.13 de rocha din BACăU - nu recomandă