ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.11.2009
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
la PMM* = 42 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului
TIPĂREȘTE
Anul trecut am ales acest hotel datorita faptului ca avea parcare proprie si ca era foarte aproape de ferry. Imi amintesc cu neplacere de acele camere mici, insa am fost atat de obositi cand am ajuns la hotel incat atunci nu ne-a pasat. Micul dejun insa a fost ok, foarte variat, sala de mese foarte mare si terasa la fel. Din pacate nu am decat o poza...
## end review sc
Trimis de lilacrocodila in 13.11.09 08:22:55
Trimis de lilacrocodila in 13.11.09 08:22:55
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lilacrocodila); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă, format SLIDE)
P01 Terasa hotelului Buyuk Truva si trebuie sa recunosc faptul ca macar pentru atata lucru a meritat!
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Buyuk Truva Hotel:
- Jul.2017 Aceiaşi Mărie cu altă pălarie! — scris în 08.02.18 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Acceptabil pentru tranzit — scris în 22.03.12 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Un calorifer in plina vara si arome de benzina — scris în 22.08.10 de alex1968 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Hotel bun pe faleza Canakkale — scris în 19.06.10 de sheryll din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Hotel vechi, de tranzit — scris în 28.01.10 de crissu din BUCURESTI
- Jun.2009 Nu prea merita — scris în 10.09.13 de cosmin radu din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2009 Hotel de tranzit — scris în 13.09.09 de need_alex* din BUCURESTI - RECOMANDĂ