Este al doilea an consecutiv in care mergem in Mallorca, initial vroiam sa mergem intr-o alta tara dar am prins un last minute la acest hotel si ne-a atras.
Mallorca este o insula minunata unde nu ai cum sa te plictisesti, tot timpul sunt alte locuri de vazut si de vizitat, plaje, munti, pesteri, parcuri tematice, sosele bune... !
Am stat la acest hotel in perioada 7-14 august 2013 in camara cu nr 201 la etajul 2 cu vedere la strada principala!
Camerele sunt renovate recent, mobilierul este nou, balconul este spatios!
Frigiderul era nou!
Curatenie se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba zilnic!
Este exact ca in pozele de pe siteul oficial, fara exagerare, noi am fost f. multumiti!
Atentie hotelul este pe malul marii dar nu pe plaja, zona fiind ma stancoasa, plaja oricum este la 2,3 minute distanta, 2,3 cladiri mai incolo!
Can'Pastila este foarte animata, multe baruri, restaurante, centre de inchirieri auto, scutere, biciclete! (Am inchiriat timp de 2 zile o masina hyunday i20 cu 72 de euro asigurare cu tot, am platit cash fara a ne cere vre-o garantie sau altceva)
Masa am avut-o in regim demipensiune, la micul dejun se repeta in fiecare dimineata cam aceleasi feluri de mancare in schimb la cina era foarte bogata si divesificata!
In ultima zi am platit un supliment de 30 de euro pt a elibera camera la ora 18, astfel am mai stat aproape o zi intreaga la plaja... (avionul decoland la ora 20-30 spre Bucuresti!)
Personalul hotelului este foarte amabil, ne-au raspuns la orice nelamurire sau neintelegere, ne-au dat indicatii spre statii de autobus sau ne-au recomandat diferite plaje... etc
Recomand hotelul BQ APOLO, noi ne-am simtit excelent!
Daca aveti intrebari, raspund cu mare placere!
Multumesc
Trimis de aditzuuu1556 in 24.08.13 15:20:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA. A mai fost în/la: mallorca
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aditzuuu1556); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.53597000 N, 2.71163900 E - neconfirmate încă
@aditzuuu1556: Buna ziua,
Urmeaza sa plecam si noi in Mallorca si o sa fim cazati la acelasi hotel BQ Apolo. Am si eu cateva intrebari legate de Mallorca.
1. De unde ati inchiriat masina? Este departe de hotel? 72 euro v-a costat pentru 2 zile?
2. Plaja care este la 2-3 min distanta de hotel este cu nisip sau cu pietris? Se poate sta pe prosop sau este obligatoriu sa inchiriem sezlong?
3. Noaptea se poate dormi, este liniste? Sau se aud avioanele/muzica de afara?
Va multumesc!
- Jul.2016 BQ Apolo Hotel [Can Pastilla], Mallorca — scris în 11.07.16 de iony20 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Satisfacator — scris în 24.07.14 de tripyy din BUCUREşTI - RECOMANDĂ