De Rusalii am vrut să plecăm spre mare să ne odihnim puțin și am ales în cele din urmă acest hotel, pentru că știam cum a fost anul trecut (vezi impresii) și ni s-a părut o alegere bună.
Am rezervat prin booking și am primit o cameră mai mică decât anul trecut, cu vedere spre mare, la etajul 6, camera 613.
Camera a fost curată, cu un pat prea îngust și o canapea dublă pentru fetița noastră, foarte greu de dormit pe ea, cum era din 3 bucăți. Baia curată, Tv cu Protv international, AC nu ne trebuia, dar nici nu era frig. Balconul îngust față de anul trecut, dar cu mobilier și cu rândunele.
Hotelul frumos, curat, piscina la fel, recepția foarte primitoare, doamna manager ff amabilă cu noi, lifturile mergeau ok. Nu era aglomerat, dar erau ocupate destule camere de bulgari și, mai ales, de nemți bătrâni.
Plaja amenajată, cu umbrele și șezlonguri gratuite, se puteau ocupa cu 2 leva cu care luai burete pentru șezlong și astfel se considera ocupat.
Masa la fel de bună, ne-au plăcut toate mesele, aveai de ales din multe feluri. Băuturile cam slabe, dar asta e.
Animație nu prea era pentru copii, dar nici copii nu erau decât 2-3, deci era de înțeles.
Am rămas surprinsă să văd că în mai erau destul de mulți în hotel și pe plajă. Era vremea bună, apa mării rece, dar totuși unii făceau baie.
Recomand cu drag acest hotel, eu m-am cam îndrăgostit de el, m-aș întoarce și în vară, dar soțul vrea să încerce și altă locație.
Trimis de krisztike in 27.05.15 17:57:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Borjana
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisztike); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Pus - Sunt catolică, am avut Rusaliile acum o săptămână.
as vrea sa va intreb daca s-a reparat faleza rupta de inundatiile de anul trecut... eventual sa postati si cateva poze. multumesc.
@yuliansch - Da, faleza arata bine, se mai vad niste urme de la inundatii, dar nu deranjeaza cu nimic. Caut poze si le atasez daca sunt cu partea inundata.
- Aug.2022 Un hotel de 3 stele care ar putea fi recomandat daca s-ar face imbunatatiri — scris în 09.09.22 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2022 Boriana o cantină mai scumpă... — scris în 30.08.22 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 O vacanta nereușită! — scris în 28.08.20 de miha.breazu din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2020 Degustător și dezamăgitor — scris în 26.08.20 de ux117170 din BRAşOV
- Aug.2020 Vacanta in Albena la hotel Boryana — scris în 04.08.20 de NELUTU D-tru din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 Foarte dezamăgită — scris în 06.08.20 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - nu recomandă
- Jul.2019 Peste asteptari — scris în 04.08.19 de aguero din BUCUREşTI - RECOMANDĂ