RĂU
O vacanta nereușită!
Cu ceva ani in urma, cand am fost in concediu tot in Albena, la o plimbare de seara am remarcat hotelul Boryana, atmosfera frumoasa care se era in incinta restaurantului, pozitia hotelului pe plaja si inca de atunci ne-am propus sa petrecem candva un concediu linistit, la acest hotel. Asa ca pe baza acestor aminintiri, am hotarat achiziționam un sejur la acest hotel.
despre SERVICII
Amabilitatea si profesionalism am gasit doar la personalul de la receptia hotelului, personalul din restaurant extraordinar de sfidator, flegmatic si respingator.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Curățenie in camera s-a facut doar la preluarea camerei si doar superficial, dupa deloc ( sejur de 5 nopti/ 6 zile), prosoape schimbate la cerere.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare slab diversificata dar gustoasa, sucurile groaznice si asta o spun dupa 10 ani de concedii in Bulgaria. Servirea lasa de dorit, cei de la vitrinele cu mancare serveau turistii ca pe niste oameni de nimic, care asteptau la mila si pomana de parca nu ar fi meritat nimic. Mancarea era trantita cu dispret in farfurie, cantitatea solicitata uneori ii deranja, nu conta ca aveam copii si ceream si ptr ei, ca nu mai stea si ei la cozi. Ca si exemplu de tratament, cumnatul meu a cerut ptr fetita mea o bucata de carne de pui de la gratar si i s-a dat o aripa de pui, in momentul in care l-a rugat pe dl de la gratar sa ii dea o bucatica fe piept, acesta a fost injurat in limba romana, trimis in„origine". La barul de la piscină barmanul era la fel de scarbit de turiști ca si angajatii din restaurant. Curatenia la restaurant si pe terasa sub orice critica, despre dezinfectie in zona de luat masa nici nu se punea problema, unul dintre angajati care debarasa mesele avea hainele murdare si mirosea ingrozitor. Nu am exagerat cu absolut nimic. Niciodată nu am fost tratati asa si nu am fost in asemenea situatie. Ar mai fi multe de povestit, dar nu are rost.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja curata, cu nisip fin, intrare lina in apa.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Animație foarte putina.
Trimis de miha.breazu in 28.08.20 23:24:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena: Gergana, Slavuna, Nisipurile de aur: Attlas, Sunrise, Suny Beach, Constantin si Elena: Rubin
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miha.breazu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@miha.breazu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 100880&hid=1849.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2022 Un hotel de 3 stele care ar putea fi recomandat daca s-ar face imbunatatiri — scris în 09.09.22 de comisarul din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2022 Boriana o cantină mai scumpă... — scris în 30.08.22 de DADAIAN din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2020 Degustător și dezamăgitor — scris în 26.08.20 de ux117170 din BRAşOV
- Aug.2020 Vacanta in Albena la hotel Boryana — scris în 04.08.20 de NELUTU D-tru din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 Foarte dezamăgită — scris în 06.08.20 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - nu recomandă
- Jul.2019 Peste asteptari — scris în 04.08.19 de aguero din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 A fost foarte bine — scris în 08.02.19 de krisztike din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ