Un hotel foarte bine administrat

Am ales acest hotel pentru a sărbători aniversarea a 40 ani de la căsătorie. Am mai fost acum 2 ani și ne-a plăcut. A mai contribuit distanța față de București de numai 575 km și raportul foarte bun calitate/preț.
Hotelul este format din mai multe clădiri de diverse dimensiuni amplasate pe un versant împădurit cu pini și toate au vedere la mare. Am primit aceiași cameră ca acum 2 ani aflata într-o clădire amplasată la cea mai înaltă poziție deși solicitase mai aproape de plajă. Camera a suferit față de ultima vizită urmatoarele modificari: a fost schimbată ușa de la intrare, au înlocuit ușa de la baie cu o ușă de sticlă mata modernă, a fost înlocuit mobilierul din cameră cu excepția patului și au introdus suplimentar un pat supraetajat pentru copii, acesta a fost un dezavantaj pentru noi deoarece a încărcat cameră și a redus spațiu liber. Curățenia se făcea zilnic în camere cu schimbare prosoapelor iar lenjeria de pat a fost schimbată după 3 nopți.
Plaja, restaurantul și barul sunt amplasate într-un golf foarte frumos cu stânci și pini pe margine.
Surpriza plăcută a fost meniul din restaurant care a fost modificat în bine deși eram tot în extrasezon. Calitatea preparatelor a crescut foarte, toate proaspete și practic la mesele principale cu excepția garniturilor meniul a fost diferit pe durata sejurului. Chiar dacă la micul dejun meniul a fost aproape identic dar diversitatea mare se putea varia meniul zilnic.
Deasemenea o diferență vizibilă a fost la desert unde au fost prăjituri foarte gustoase inclusiv torturi diferite. În mod sigur au schimbat cofetarul și posibil bucătarul. Mâncarea avea un gust mai bun. Bineînțeles au fost legume și fructe proaspete la toate mesele iar fructele nu erau secționale ca la bulgari. Deasemenea exista înghețată cu autoservire intr-o diversitate mare și calitate bună. În restaurant se putea bea vin destul de bun, bere, sucuri de dozator și ouzo. Cafeaua din restaurant a fost tip cafea solubila de la automat deși era tare nu a fost pe gustul nostru. Mesele erau pregătite cu tacâmuri și șervețele. Terasa restaurantului spațioasă avea o vedere superbă la mare iar interiorul restaurantului crea senzația de lux.
Barul se află la parter și era deschis de la 9 la 22. Aici am observat o modificare care nu mi-a plăcut pentru că au schimbat berea Heineken cu Zorba o marcă pe care nu am întâlnit-o până acum în Grecia care era la fel de slab alcolizata ca și Heineken dar cu alt gust. Băuturile alcolice erau grecești și nu mi-au plăcut parca mai slabe calitativ decât cele din Bulgaria. Lângă barul cu băuturi este um bar cu produse de patiserie, sandviciuri și înghețată. Prosoapele de plajă se luau de la bar pe baza unui card primit de la recepție cu o garanție de 10E.
Tot personalul a fost foarte amabil.
Plajă era neschimbată, cu nisip, șezlonguri suficiente și apă cristalina.
Întreg resortul avea aspectul unui parc cu flori și plante frumoase foarte bine îngrijite.
Principale dezavantaje sunt lipsa piscinei și numărul mare de trepte dintre plajă și cameră.
Trimis de olteanul2010 in 01.06.25 12:26:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
- Alte destinații turistice prin care a fost: Franta, Belgia, Austria, Slovacia, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Moldova, Croatia, Spania, Italia, Turcia, Luxemburg, Cipru
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olteanul2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 16881&hid=25094.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@olteanul2010:
Este o recenzie binevenită. Urmăresc de mai mulți ani acest hotel, odată și odată ajung eu și acolo. Chiar am observat că am fost cazat în câteva hoteluri despre care ați scris iar părerile dvs. au coincis cu ale mele.
Toate cele bune!
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@Flaviu: mă bucur că apreciați ce am scris despre acest hotel.
Dacă aveți întrebări de detaliu vă răspund cu placere
Pentru că a fost a doua postare despre acest hotel am căutat să nu mă repet
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@webmaster: va multumesc foarte mult pentru apreciere. As face o observatie, numele hotelului este in prezent Tosca Beach si nu mai face parte din lantul hotelier Bomo
@olteanul2010: Mulțumiri și noi -- am actualizat denumirea rubricii, eliminând „Bomo”
- Jun.2023 Super concediu — scris în 02.08.23 de RADU M IULIAN din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Inceput de sezon la Tosca Beach — scris în 07.06.23 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Resort perfect pentru un concediu relaxant — scris în 31.07.20 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O minciuna — scris în 09.07.20 de ux115977 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2019 Recomand cu drag acest hotel — scris în 06.05.19 de RelyaV din CONSTANTA - RECOMANDĂ