Eu am fost tratat foarte bine la olympic kosma... m-au cazat la o vila de 5 stele cu piscina privata, in acelas pret. Cu masa pot sa spun ca m-am impacat foarte bine si eu si copii exceptand masa de pranz care era mereu bazata pe mancaruri usoare... asa e la greci mai oameni buni nu mai criticati de una de alta ca seara si dimineata era foarte bine. E curatenie, liniste si personal cred ca merita sa mai treci pe acolo... mai ales ca seara Hanioti arata superb daca ai minim 50 euro sa petreci timpul prin magazine. Comparativ cu Turcia si Bulgaria, intradevar hotelurile sunt mai jos cu o stea decat spun ei.
Plaja are ceva pietricele dar nu de speriat. in rest e ok.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tntzonex); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.99336800 N, 23.57890400 E - neconfirmate încă
Salutare! Fara suparare, dar relatarea ta despre hotelul Olympic Kosma nu este relevanta pt ca de fapt tu nu ai stat la acel hotel, ci la o vila super cocheta care apartinea hotelului. Ai spus ca respectiva vila se afla la o distanta de cca. 700m de hotel, chiar se merita sa faci pe jos 1,5 km(dus -intors) pt a servi la masa salata de porumb cu smantana si musaca cu vinete, cartofi si carne de vita de la conserva ? Nu este asa la greci, legat de mancare, mai mergi si pe la alte hoteluri din Grecia ca sa-ti poti face o parere reala, ca sa vezi diferenta. Asa cum am mai spus si in celelalte post-uri ale mele, evitati acest hotel !
@tntzonex: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Aug.2016 Vila de vis - perfecta pentru familii sau grupuri de prieteni — scris în 19.07.17 de OanaMaria86 din ORADEA - RECOMANDĂ