Blue star hotel e un complex de 4 cladiri relativ noi, situat la 600m de plaja. sunt 2 piscine destul de mari, una interioara, sala de fitness bine utilata.
In perioada cand am fost noi[noiembrie], hotelul era plin de turisti englezi, nemti si nordici, primul loc unde nu am intalnit turisti rusi. masa a fost relativ ok, la fel si curatenia.
Au microbuz cu care se face transferul la plaja, care mi se pare cea mai frumoasa din aceasta zona, e f. lata si numai nisip. recomand familiilor cu copii aceasta destinatie, in aceasta perioada[vacanta de sfarsit de octombrie pt clasele1-4], clima sete excelenta, apa are 24grade iar in aer 26, e o perioada excelenta si pt plaja si pt calatoria cu masina si vizitarea numeroselor obiective turistice din zona.
Noi am venit pe traseul canakkale[cazare prima noapte], pamukkale[a 2-a noapte] apoi alanya, si ne-am intors prin istambul, cazare la pamukova
Trimis de daniel68 in 21.11.10 11:35:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daniel68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.