Am petrecut 3 nopti/4 zile la acest hotel.
Mancare foarte foarte foarte proasta. Am fost cativa ani la Albena intr-un hotel de 3 stele acelasi pret ca aici in Nisipurile de aur, calitatea extraordinara.
- parcarea costa
- mancare extrem de proasta (carne mai sus de parizer nu o sa vedeti si acela cel mai ieftin si cel mai prost de pe piata), legume la fel nu poti sa mananci o salata amesteca tot felul de porumb cu out, salata amestecata cu bucatele de peste, omleta semi-prajita se scurgea oul pe ea, coktail o porcarie cerneala, acuarele, desert numai ciulama/crema de vanilie sau ciocolata
- apa in nu este curata in bazin, in 4 zile nu am vazut pe nimeni sa scoata o frunza, bazinul era murdar pe margine la nivelul la care ajungea apa.
- distanta de plaje mare, dupa ce ajungi in drumul principal mai ai de mers destul
- pe plaje ai 50 m unde poti pune prosopul sau iti iei sezlong.
NU RECOMAND NIMANUI SA PETREACA O ZI IN ACEST HOTEL
Trimis de nebunyky in 27.06.13 14:58:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: hotel ralita in albena 3 stele conditii extraordinare, peste 20 de feluri de mancare la o masa, animatori la piscina, la jocurile de pe langa hote, bar pe plaje, sezlong gratis, parcare gratis nota 10 de 10 ori
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nebunyky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.27698130 N, 28.03725530 E - neconfirmate încă
- Aug.2016 Nu este de recomandat! — scris în 07.08.16 de Andreea Alex din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Dezamăgitor — scris în 13.07.16 de nicknick din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Nu recomand!! — scris în 07.07.16 de Clau Clau din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2013 Evitati acest hotel — scris în 03.07.13 de mariana 80 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Slabut — scris în 25.06.13 de ralucucky din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Concediu placut — scris în 15.08.12 de trush din BARLAD - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Nerecomandabil — scris în 20.07.12 de tcodrea* din BUCURESTI - nu recomandă