Am ajuns la hotel pe data de 17.06.2011 in jurul orei 13.00. Imediat am fost intampinati la parcare de un baiat care n-a condus la receptie unde dupa ce am prezentat biletele am fost indrumati sa servim masa de pranz sa sa revenim pt. cazare.
Camerele foarte curate, baile deasemenea, serviciul in camera functiona foarte bine.
Piscina foarte buna si curata, apa calda, prea putine sezlonguri.
Masa nu foarte de calitate, dar nu mureai de foame, se putea servii un meniu acceptabil.
In general totul ok, se merita!
Trimis de s.stefy in 21.06.11 10:26:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena, hotel ralita
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (s.stefy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.27698130 N, 28.03725530 E - neconfirmate încă
Bun venit pe site! Pretul de 1800 nu este cam mare? Ce include? Poate urci si niste poze.
[@anadragusin:] Multumesc de urare! Pretul include all inclusive pentru 5 adulti pt. 3 nopti de cazare.
- Aug.2016 Nu este de recomandat! — scris în 07.08.16 de Andreea Alex din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Dezamăgitor — scris în 13.07.16 de nicknick din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Nu recomand!! — scris în 07.07.16 de Clau Clau din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2013 Evitati acest hotel — scris în 03.07.13 de mariana 80 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Nu recomand la nimeni acest hotel — scris în 27.06.13 de nebunyky din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Slabut — scris în 25.06.13 de ralucucky din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Concediu placut — scris în 15.08.12 de trush din BARLAD - RECOMANDĂ