Blazer Residence [ex Petrou Bros Apartments](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Ok
Hotelul este situat in zona centrala a orasului, la aproximativ 4-5 minute de mers pe jos de renumita zona Finikoudes unde se regasesc atat plaja cat si o multime de magazine, restaurante, terase, zona de promenada, etc.
Serviciile hotelului sunt absolut corecte, personalul a raspuns cu amabilitate la toate solicitarile de orice natura au fost acestea.
De la aeroport la hotel se poate ajunge foarte repede atat cu mijloace de transport in comun dar si cu taxiul, costul unei curse cu taxi fiind de 15 euro.
Apartamentul a fost neasteptat de mare si de spatios, doua dormitoare, si un living/bucatarie, cu toate utilitatile functionale (aparatele de aer conditionat, televizoarele, etc.), bucataria dotata cu tot necesarul, care evident ca nu au fost utilizate intrucat oferta teraselor si restaurantelor este una la care cu greu te poti abtine, raportul pret/calitate fiind excelent.
Daca aveti intrebari despre ceva anume va pot sta la dispozitie.
Trimis de mihadam in 29.05.15 09:34:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în CIPRU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihadam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mihadam: profităm de postarea acestui prim review pentru a-ţi ura bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- - -
@webmasterX - Ati "ghicit" foarte corect amplasarea. Felicitari!
- Jun.2018 Noua ne-a placut — scris în 18.06.18 de ligiausm din PITESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Blazer Residence Larnaca - EH! — scris în 09.04.18 de Marcumandru din ORADEA - RECOMANDĂ
- Oct.2016 Nu e chic, dar e practic — scris în 18.12.16 de silvi1991 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Dezamăgitor — scris în 05.07.16 de marib din BOTOSANI - nu recomandă
- Jun.2013 O surpriză foarte plăcută — scris în 09.06.13 de Silviu Lache din IASI - RECOMANDĂ