Dupa lupte seculare care au durat o luna am ales Santorini.
Am cautat pe net un hotel la care sa ne permitem, alegerea fiind pina la urma Black Sans Apartaments http: //www. apartmentblacksand. com/ unde am gasit si o oferta buna 7 zile Apartment SeaView 410 euro mic dejun inclus.
Salon cu 2 canapele [extensibile cred] bucatarie complet utilata, dormitor shi baie + 1 terasa shi 1 balcon.
Curat, micutz shi cochet.
Mincare la micul dejun diversificata si pe saturate, cafeaua ca de obicei cind nu e platita... . . slaba.
Piscina mica cu nr de locuri insuficiente, dar daca esti mai matinal [8-9 dim] ai loc fara probleme.
Plaja la vre-o 3-400 metri [Kamari Beach], cu pietris negru [frige in draci], ingrijita, apa limpede si curata.
Am vizitat Pirgos-ul, Thira, Oia, excursia la vulcan [ok-merita], peisaje fabuloase peste tot.
In mod sigur am sa mai merg odata acolo.
Trimis de egoime in 22.07.09 13:54:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (egoime); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.37734426 N, 25.48158646 E - neconfirmate încă
egoime: am creat o rubrica distincta pentru aceasta posibilitate de cazare, s-ar putea sa fie mai util (sau, in orice caz, mai vizibila) astfel pentru vizitatorii site-ului
Eroarea este datorata numelui.
Este Hotel, si nu apartament.
Regim de hotel.
Dar multe hoteluri din Santorini au in camera si chicineta.
Deci nu vad de ce ar trebui o rubrica distincta.
ar trebui pentru ca daca te uiti in pagina "Santorini" in cu scopul de a gasi o cazare cat mai convenabila in Insula, vei vedea ca sunt foarte putine posibilitati de cazare listate (in acest moment, sper ca intre timp se vor inmulti). Evident, daca te apuci sa citesti rand pe rand impresiile, vei gasi referiri la cate o posibilitate de cazare sau alta; nu ar fi totusi mai bine ca referirile la CAZARI sa fie direct vizibile?
ce stiti despre cazarea si masa la Apartaments Samson de 3* din Santorini?
Sant atat de multe hoteluri ca nu prea ai sanse sa retii nume, cu atat mai putin sa stii cum se mananca.
Ca o generalitate cazarea e ok cam peste tot [conform cu nr de stele] si mancarea e buna.