In anul 2017, luna iulie am calatorit in Zakynthos si am optat pentru acest hotel cu All Inclusive. La venire trebuie sa ai 50 euro garantie pe care ii primesti la plecare.
Hotelul este situat la o distanta de 400 de plaja intr-o zona linistita;) (avand in vedere zona cluburilor care se afla la o distanta de cel putin 1 km, atat cat trebuie sa nu te influenteze galagia de acolo). Plaja este foarte mare, apa linistita cu intrare foarte lina, nisip fin. Sezlongurile de la 3.5 la 5 euro pe zi cu umbrela. Seara este o placere sa te plimbi pe plaja sau sa iei cina la una din terasele de pe plaja. Zona comerciala dinspre oras freamata de lume, tineri in general care se distreaza pana tarziu in noapte.
Hotelul cred ca a fost recent renovat pe exterior, are o piscina mare, adanca bine, una cu pool bar si una pentru copii. Restaurantul este cochet iar mancarea este buna chiar daca nu sunt prea multe feluri. Totusi au fost organizate seri cu teme gastronomice si spectacole langa terasa. Bautura este ok, vinul nu este de cea mai buna calitate insa berea si sucurile pentru copii foarte bune. In timpul zilei intre mese ai un colt al terasei unde poti servi prajituri si cateva ore pe zi inghetata. Dupa ora 22 totul se inchide, insa te poti aproviziona inainte sau de la marketurile de langa. In camera ai frigider plin dar e contra cost.
Camera nu este foarte mare, insa baia este imena si lenjeria se schimba o data la doua zile sau in fiecare zi (sincer nu-mi aduc bine aminte). Ai prosoape de plaja.
Poti inchiria tu o barca pentru maxin 8 persoane sa faci turul insulei din apropiere si sa opresti pe plaja ei unde pori cumpara suc, apa inghetata si poti face baie. Cel care inchiriaza barcile este roman. Este o experienta care mie mi-a placut deoarece marea in larg este extraordinara, curata si limpede ca cristalul. Recomandarea mea este sa se inchirieze dimineata, deoarece dupa ora 12 se aduna mai multe barci si vase mai mare vaporase maricele.
Pentru noi a fost o vacanta reusita intr-o locatie unde am primit cel mai bun raport calitate pret.
Trimis de CATALIN V in 30.07.19 10:48:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CATALIN V); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 87&ridAnt=95214
- Sep.2014 Servicii aproape corecte — scris în 10.11.14 de VOIAJ din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 De la agonie la extaz — scris în 28.08.14 de bobby2000 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Un paradis/ foarte multumiti — scris în 12.02.13 de aia1mika din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Un sejur reusit — scris în 07.10.11 de ruxuri din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Zakynthos, un dar multasteptat — scris în 01.08.12 de teona din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Camere excelente, mancare jalnica — scris în 16.07.11 de dragonfly din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Un loc superb, o evadare reusita... — scris în 08.10.10 de eduardradupaul* din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ