Citybreak Dublin cu un hotel de evitat
Dublin-ul trebuie vazut ca oras pentru ca are multe de oferit, dar si Irlanda ca tara pentru ca este foarte diferita de tot ceea ce stiti.
Inainte de hotel, trebuie sa va spun ca recomand sa luati un City tour in Dublin, dar nu cu autobuzele rosii, care sunt scumpe, vin greu si uneori nu opresc, dar le recomand pe cele oficiale verzi. Exista un transport pana aproape de hotel cu un autobuz numit Dublin Coach, care pleaca o data pe ora si daca l-ai ratat e foarte greu de ajuns la hotel.
Amplasamentul hotelului este groaznic, chiar daca Red Luas-ul este la 5 minute de el pentru ca este la 15 statii de centrul orasului, iar statiile sunt destul de lungi. Arata bine pe dinafara si la intrare, dar camerele sunt groaznic de mici, relativ murdare, reci, pentru ca noapte se opreste caldura si oricum caloriferul e foarte mic.
Desi nu se fumeaza in hotel, in camera este constant un miros puternic de fum de tigara. Micul dejun este foarte bun, dar este singurul lucru bun. Pentru poze sunt relevante cele de pe site, dar cu exceptia camerelor, la care am uitat sa fac o poza. Nu il recomand nimanui.
La sfarsit un mic tip pentru vizitat. Luati o calatorie cu Dart-ul prin golful Dublinului, mai ales intr-un oras pescaresc numit Howth, dar si o excursie cu o companie care le organizeaza cu transport pe calea ferata si nu ratati insulele Aran.
Trimis de Barnab in 02.02.12 17:08:34
- A fost prima sa vizită/vacanță în IRLANDA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Barnab); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 53.32934885 N, -6.34413242 W - neconfirmate încă
- May.2014 Hotel ok, mergeti! — scris în 25.05.14 de Liliana Tanase din BUCURESTI - RECOMANDĂ