Dezamăgit de hotelul Berlin Golden Beach Bulgaria

De șapte ani de zile ne petrecem vacanțele în Bulgaria și până acum am fost foarte încântați de condițiile din această țară.
Anul acesta am făcut marea greșeală de alege acest hotel principalului avantaj fiind că este situat pe malul mării (de altfel singurul lui avantaj)
Condițiile au lăsat de dorit: baia era necurățată se umplea tot timpul de apă după fiecare duș, În sala de mese am găsit farfurii și tacâmuri murdare, nespălate, mâncare care mirosea urat, podelele alunecau (trebuia să ai grija sa nu aluneci si sa cazi) scaunele murdare.
Din cele 12 persoane din grupul nostru, patru am făcut toxiinfecție alimentară astfel încât am fost nevoit să ne scurtam sejurul Și să plecăm acasă dezamăgiți
La capitolul distracție aveau trei animatori care erau mai mult decât plictisiți (dadeau impresia că cineva îi ține acolo cu forța)
Trimis de Iulus* in 12.07.16 10:59:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Suny Beach, Golden Sands
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulus*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Iulus: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=70195
”A mai fost în/la: Suny Beach, Golden Sands
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@Iulus - Pacat.
Noi am fost la acest hotel, impresiile noastre vezi impresii dar pe vremea aia am fost destul de multumiti.
Pacat ca pe aceasta panta a inceput sa se duca turismul din Bulgaria cu toate ca sunt si hoteluri cu servicii de calitate. In schimb e imbucurator faptul ca au inceput sa apara pe litoralul nostru din ce in ce mai multe hoteluri cu AI care ofera servicii de calitate.
Am ales ca in acest an sa mergem la un astfel de hotel. Abia asteptam.
Toate cele bune,
Daniel
Am rămas profund dezamagit de acest hotel. vesela murdara, mâncare putina ca și diversificare și fără gust. din cele 5 familii care am fost cazate numai una nu a făcut toxiinfecție alimentara. nu voi mai revenii niciodată la acest hotel. angajații lasă de dorit.
- Jul.2024 Hotel Berlin - Nisipurile de aur — scris în 01.08.24 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Aug.2022 Fugiți de acest hotel — scris în 11.08.22 de ux126609 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamăgire totala nu recomand nimănui acest hotel — scris în 08.08.22 de Iulia Evelina din HUNEDOARA - nu recomandă
- Dec.2021 Cea mai urata vacanta o primiți la acest hotel — scris în 10.07.22 de Lacaboss din HUNEDOARA
- Aug.2021 Hotel de revenit — scris în 22.08.21 de ux122077 din IS - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Dezamăgit — scris în 14.07.21 de ux120879 din BACăU - nu recomandă
- Jun.2021 Hotel Berlin, o amagire, carcasa frumoasa cu interior infect — scris în 08.08.21 de to_alex1 din BUCUREşTI - nu recomandă