Tin sa precizez ca nu suntem o familie pretentioasa, am mai fost si in alte hoteluri de 3,4 sau 5 stele dar anul asta am fost dezamagiti. Iata si motivele :
La masa cu greu gasesti ceva decent de mancat, trebuie sa fii printre primii ca sa prinzi ceva carne, la pranz de exemplu am fost dupa ora 13 (programul era pana la 14) si nu am mai gasit pui iar cand am intrebat un angajat pur si simplu a ridicat din umeri si cu un ranjet mi-a zis ca nu mai e si a pus un capac in locul tavii cu pui. Am oscilat pret de 2-3 secunde intre a-l da cu capul de capacul ala sau sa ma duc in bucatarie si sa incep scandalul dar sotia m-a calmat spunand ca n-are rost ca suntem in vacanta... asa ca am mancat orez si fasole (astea nu se terminau niciodata) nesarate- se pare ca sarea lipsea cu desavarsire din bucatarie. Confirm cele spuse de alt coleg referitor la bataia pe tava de cartofi prajiti.
La plaja nu gasesti sezlonguri decat la 6 am. Sa vedeti certuri si nervi mai ales ca vin si cei de la berlin park pe plaja noastra.
Ca sa poti lua ceva de baut trebuie sa stai la coada cam 15 min la beach bar. La barul de la piscina au doar bere, gin tonic si o porcarie de menta si doar pana la 17:00
Plaja e plina de scoici iar apa e adanca dupa 2-3 metri-asta a fost o surpriza deoarece stiam ca plajele in Bulgaria sunt bine intretinute.
Internetul functioneaza cat de cat (mi-am amintit de anii 2000 cu viteza de 20 kb/s) doar pe plaja si atunci trebuie sa tot schimbi parolele aproape zilnic (n-am inteles de ce le tot schimbau) in camera sau la piscina nu aveai nici o sansa.
Singurul avantaj a fost amplasarea hotelului chiar pe plaja.
In incheiere mai trebuie sa mentionez ca sifonul de la dus ne scotea repede din baie cu miasmele pe care le emana iar autocarele ne trezeau in fiecare dimineata cand aduceau turisti sau pur si simplu intorceau exact in fata hotelului nostru... dar poate am fost noi ghinionisti...
Trimis de G-man in 30.06.16 11:43:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Sunny beach, Nisipuri, Constantin si Elena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (G-man); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@G-man - @G-man: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=69671
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@G-man - Gata sejurul? Ceva completări /adjutări la note/poze?!
@G-man - Mulţumiri pentru completări. Articolul va fi publicat în scurt timp.
Şi totuşi: câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=69671
- Jul.2024 Hotel Berlin - Nisipurile de aur — scris în 01.08.24 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Aug.2022 Fugiți de acest hotel — scris în 11.08.22 de ux126609 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamăgire totala nu recomand nimănui acest hotel — scris în 08.08.22 de Iulia Evelina din HUNEDOARA - nu recomandă
- Dec.2021 Cea mai urata vacanta o primiți la acest hotel — scris în 10.07.22 de Lacaboss din HUNEDOARA
- Aug.2021 Hotel de revenit — scris în 22.08.21 de ux122077 din IS - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Dezamăgit — scris în 14.07.21 de ux120879 din BACăU - nu recomandă
- Jun.2021 Hotel Berlin, o amagire, carcasa frumoasa cu interior infect — scris în 08.08.21 de to_alex1 din BUCUREşTI - nu recomandă