Hotel modest, anul asta nu am facut alegerea potrivita...
Buna... ma aflu inca la acest hotel, va scriu impresiile mele de aici. Precizez ca am ales acest hotel dupa impresiile de pe acest site din anii precedenti. Cei care au fost aici in anii trecuti aveau numai cuvinte de lauda la adresa hotelului.
Deci... am venit... drumul a fost ok, ne-au cazat imediat ce am ajuns in jurul orei 12, am primit o camera cu vedere in spatele hotelului, nu ne-a deranjat.
Camera este spatioasa, curata, se face zilnic curatenie, personal amabil, singurul lucru neplacut este tv-ul, pt ca este mic sport.
Ok... trecem si peste... avantaje: este pe plaja, pt cei care sunt interesati trebuie sa stie ca hotelul este chiar la inceputul statiunii, pina in centru ai ceva de mers, pe noi nu ne-a deranjat... pe plaja ai tot ce-ti trebuie, sezlong, bauturi, aperitive, etc...
Deci... pina acum este ok... nu suntem fq pretentiosi... dar, cind merg la masa este dezastru. Dimineata aceeasi mancare, ai oua ochi, omleta si ou fiert, brinzeturi bune, de mezeluri nu ne-am atins, cafea bunicica, legume la fiecare masa.
La amiaza era dezastru, un singur fel de carne, pui sau porc, citeva legume si 2sau 3 salate care si alea nu erau toate comestibile. Prajiturile erau dezastru... aici am suferit eu cel mai tare. Seara era ceva mai binisor.
Per ansamblu... tin sa precizez ca am mai fost in Nisipuri la alt hotel, dar mancare asa de proasta nu am intilnit nicaieri. Deci... incercam sa ne simtim bine in continuare, ceva gasim noi sa mincam si sa bem, dar nu recomand.
Trimis de simona_mg72 in 06.09.12 16:45:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona_mg72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@simona_mg72: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2024 Hotel Berlin - Nisipurile de aur — scris în 01.08.24 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Aug.2022 Fugiți de acest hotel — scris în 11.08.22 de ux126609 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamăgire totala nu recomand nimănui acest hotel — scris în 08.08.22 de Iulia Evelina din HUNEDOARA - nu recomandă
- Dec.2021 Cea mai urata vacanta o primiți la acest hotel — scris în 10.07.22 de Lacaboss din HUNEDOARA
- Aug.2021 Hotel de revenit — scris în 22.08.21 de ux122077 din IS - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Dezamăgit — scris în 14.07.21 de ux120879 din BACăU - nu recomandă
- Jun.2021 Hotel Berlin, o amagire, carcasa frumoasa cu interior infect — scris în 08.08.21 de to_alex1 din BUCUREşTI - nu recomandă