Am plecat in aceasta vacanta cu inima stransa dupa ce am citit comentariile despre hotel, tot ce imi doream era sa ramanem sanatosi, mai ales ca avem un copil mic, fapt pt care am plecat cu o mini farmacie dupa noi, plus cardurile europene de sanatate. Am ajuns la hotel pe la 14.30, am parcat pe un loc indicat de cel care se ocupa cu parcarea, ne-a informat ca vom plati 5 leva pe zi, la sfarsitul sejurului, lucru stiut de la agentie, in 5 minute am primit cheia de la camera.
Camera arata binisor, mare, curata, aerisita, intr-adevar mocheta usor patata pe alocuri si un miros greu in baie, de la aerisire, dar care nu persista mult timp.
Curatenie se facea zilnic, prosoapele se schimbau tot zilnic, noi am stat 5 zile si in a treia zi ne-au schimbat si lenjeria, precizez ca nu am dat nicio spaga nicaieri. Plaja f aproape, cam murdara, cu multe scoici si mucuri de tigara, dar era o stare de fapt generala pe toata plaja statiunii, mereu am gasit loc, chiar daca ajungeam mai tarziu... Piscina era curata. In ceea ce priveste masa, din punctul nostru de vedere a fost ok, mic dejun bogat, e adevarat ca la pranz si la cina nu era un meniu foarte diversificat, dar erau cel putin 2 feluri de carne, la cuptor si pe gril, peste prajit, garnituri de legume fierte sau sotate.
Intr-o seara la cina aveau pui intregi facuti la rotisor, din care taia un bucatar bucata care o doreai, in alta seara au facut costita de porc la cuptor, am avut si sarmalute in foi de varza f bune, cu mamaliguta, nu au lipsit niciodata din meniu carnaciorii pe gril, bunisori, salatele lor cu maioneza, ardeii iuti copti, branzeturi si mezeluri. La desert aveau prajituri cam dubioase, dar se compensa cu fructele si inghetata foarte buna.
La bauturi cam slabut, dar acceptabil, erau bune cocteilurile, vinul spumant si vinul rosu. Nu am asteptat niciodata la masa, mereu erau mese libere, nu era coada la alimente, in restaurant era aer conditionat si tacamurile si vesela erau curate. Nu am avut probleme medicale din cauza mancarii si nici nu am auzit despre asa ceva .
In fiecare seara erau programe de animatie atat pt copii cat si pentru adulti.
Trimis de didutdia in 26.08.12 18:26:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: MARINA GRAND BEACH, NISIPURILE DE AUR
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (didutdia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Hotel Berlin - Nisipurile de aur — scris în 01.08.24 de jean_rad_62 din DROBETA-TURNU SEVERIN - nu recomandă
- Aug.2022 Fugiți de acest hotel — scris în 11.08.22 de ux126609 din PITEşTI - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamăgire totala nu recomand nimănui acest hotel — scris în 08.08.22 de Iulia Evelina din HUNEDOARA - nu recomandă
- Dec.2021 Cea mai urata vacanta o primiți la acest hotel — scris în 10.07.22 de Lacaboss din HUNEDOARA
- Aug.2021 Hotel de revenit — scris în 22.08.21 de ux122077 din IS - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Dezamăgit — scris în 14.07.21 de ux120879 din BACăU - nu recomandă
- Jun.2021 Hotel Berlin, o amagire, carcasa frumoasa cu interior infect — scris în 08.08.21 de to_alex1 din BUCUREşTI - nu recomandă