Bella Vista Hotel = Tzeapa de zile mare
Este cea mai mare tzeapa. Am platit 400 euro de persoana (inclusiv avion). 3 cupluri 2400 euro
Desi am platit camera standard, am fost cazati in suites apartament (adica un bloc renovat ca pe vremuri-o lavabila si atat)
Un cuplu a primit o camera cu 3 paturi in camera + bucatarie separata de 2 lei + balcon.
Un cuplu a primit o camera cu 2 paturi + balcon + aer conditionat nefunctional.
Alt cuplu (Noi) o camera cu 2 paturi fara balcon cu vedere la un santier infect.
Mancare proasta - Aceeasi zilnic.
Mobilier Antic.
Bai cu mucegai.
Maxim 2 stele.
Internet praf si pe bani.
Aer conditionat zgomotos.
Personal cu tupeu.
Sper sa va ajute review-ul.
Trimis de Valibadea25 in 03.07.17 22:00:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Valibadea25); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Valibadea25: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=78784
- May.2022 Bella Vista Hotel 4* - Qawra, Malta — scris în 11.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Bella Vista - Malta — scris în 02.10.17 de simona14 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Bella Vista - nerecomandat — scris în 19.08.17 de Ana-Mihaela din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2017 Clar nu este un hotel de 4 stele — scris în 18.08.17 de Edisson41 din CâMPINA [PH] - nu recomandă
- Jul.2017 În Malta la început de iulie — scris în 15.01.18 de Iulia_euxin din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Bella Vista Hotel — scris în 04.07.17 de istrate. marian din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Sub Soarele Maltei (I) — scris în 10.09.17 de Ioan Raita din SINAIA [PH] - RECOMANDĂ