ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.06.2011
Mulțumit, aproape încântat
la PMM* = 39 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului
TIPĂREȘTE
Mie mi s'a parut frumos... Adica e un loc bun pt oameni modesti... Pt banii pe care i'am dat mie mi se pare foarte bine.
Intr'adrevar mancarea nu este prea variata, dar la urma urmelor nu am venit in vacanta ca sa mananc.
Camerele sunt mari, spatioase iar aerul conditionat nu face fatza temperaturii insa daca dormi cu usa de la balcon deschisa este chiar racoare :)).
Piscina nu e foarte mare dar avand in vedere ca aici nu vin decat babe nu prea e lume in ea.
E un hotel bunicel... nu il recomand fitzelor sau VIP-urilor
## end review sc
Trimis de Dienutza.2011 in 19.06.11 23:02:14
Trimis de Dienutza.2011 in 19.06.11 23:02:14
Validat / Publicat: 20.06.11 00:36:16
INFO ADIȚIONALE- A fost prima sa vizită/vacanță în MALTA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dienutza.2011); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
@Dienutza.2011: te rog sa renunti la scrisul de tip mirc/hi5 (am corectat peste tot in text), pe acest site nu este deloc incurajat/tolerat.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Bella Vista Hotel & Aparts [Qawra]:
- May.2022 Bella Vista Hotel 4* - Qawra, Malta — scris în 11.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Bella Vista - Malta — scris în 02.10.17 de simona14 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Bella Vista - nerecomandat — scris în 19.08.17 de Ana-Mihaela din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2017 Clar nu este un hotel de 4 stele — scris în 18.08.17 de Edisson41 din CâMPINA [PH] - nu recomandă
- Jul.2017 În Malta la început de iulie — scris în 15.01.18 de Iulia_euxin din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Bella Vista Hotel — scris în 04.07.17 de istrate. marian din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Bella Vista Hotel = Tzeapa de zile mare — scris în 03.07.17 de Valibadea25 din BUCURESTI - nu recomandă