Noi am acceptat acest hotel pt ca era perioada Pastelui si am mers in Malta sa vizitam.
Mergeam de dimineata pana seara pe jos sau cu mijl de transport in comun; am vizitat tot ce se putea vizita in insula Malta dar si cu excursiile organizate de pe insula Gozo.
Conditiile in camera sunt cele descrise de... al doilea aplicant...
Sunt intr-adevar mai sartacutze... insa tinand cont ca doar stateam in camera sa dormim iar conditiile sunt DECENTE eu zic ca s-a meritat la bani.
Nu e un hotel unde sa stai sa te relaxezi toata ziua cu ofertele lor sau serviciile oferite. Pentru ca nu exista!
Parerea mea ca lumea exagereaza: daca vrei sa ai un loc de dormit si un punct de plecare spre vizitare, hotelul asta este chiar recomandat.
Ajuns in MALTA am cautat si alte preturi la cazare... erau muuult prea mari pt un pic de conditii mai bune... doar un pic !
Restul - e alegerea voastra.
Trimis de zoloft in 28.09.08 07:19:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zoloft); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2022 Bella Vista Hotel 4* - Qawra, Malta — scris în 11.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Bella Vista - Malta — scris în 02.10.17 de simona14 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Bella Vista - nerecomandat — scris în 19.08.17 de Ana-Mihaela din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2017 Clar nu este un hotel de 4 stele — scris în 18.08.17 de Edisson41 din CâMPINA [PH] - nu recomandă
- Jul.2017 În Malta la început de iulie — scris în 15.01.18 de Iulia_euxin din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Bella Vista Hotel — scris în 04.07.17 de istrate. marian din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Bella Vista Hotel = Tzeapa de zile mare — scris în 03.07.17 de Valibadea25 din BUCURESTI - nu recomandă