Am ales acest hotel pentru a ne odihni pe drumul acasă dinspre Austria și am cerut o dublă, pentru că ne ajunge, căci avem o fetiță slăbuță care doarme le mijloc.
Hotelul se află cam la 1 km de centrul orașului, dar se poate lua tramvaiul chiar din fața hotelului spre orice locație. Am ajuns la ora 19, am sunat de trei ori până a apărut un băiat deloc amabil și ne-a cazat. Deși am cerut o cameră cu balcon, ni s-a dat unul fără. Este interzis fumatul chiar și pe balcon, în curte există un loc de fumat, totuși. A fost ușor de găsit cu GPS.
Camera este curată, destul de mică, patul mare, tv lcd. Baia a fost curată, cabina de duș ok, numai para de duș era fixată pe perete și îndreptată cumva spre perete-era mai greu să faci duș unui copil care trebuia să se suie pe perete :D. Gata cu peretele! În minibar erau două sticle de 0.5 l de apă și 2 sticle de bere.
Micul dejun a fost bun, cu mezeluri, cașcaval, legume, iaurt, ceai, lapte, muesli, cafea și am fost întrebați dacă dorim omletă sau ochiuri.
O domnișoară amabilă ne-a făcut check-out-ul, am plătit cu euro și a mers repede.
Hotelul are parcare în curte, e mai greoi să intri sau să ieși, că poarta se deschidea numai după ce le ceream si de două ori la recepție.
În fine, se poate sta o noapte, e ok pentru tranzit, dar o săptămână n-aș rămâne nicicum.
Trimis de krisztike in 04.05.15 13:37:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisztike); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Bella Hotel [Szeged], SZEGED-MAKO" (nou-creată pe sait)