Recomand familiilor cu copii
O vacanta reusita din toate punctele de vedere.
Este un resort pe cinste cu totul ca la carte. Au o echipa de animatori care face totul!
Nu ai timp sa te plictisesti iar cand vine ziua plecarii iti vine sa plangi! Nu sunt suficiente 7 nopti!
Nu se ridica totusi la 5 stele si nu este ultra all, este all inclusiv! Dar mancarea este super buna si gustoasa, in camere este foarte curat tot timpul se schimbau astenuturile si prosoapele!
Va recomand din suflet! Noi la anul vrem sa mai mergem tot aici!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
miki, bine ai revenit.
Noua ne place mult sa ne "balacim" in amanunte, vrem mai multe .
Si noi vrem sa mergem in vacanta in Turcia anul acesta, iar Belek Beach era printre hotelurile de pe lista noastra. Cum e plaja? E nisip sau sunt pietre?
E adevarat ca aerul conditionat e situat deasupra patului? Cat a durat transferul aeroport-hotel? Minibarul e umblut zilnic cu apa si bauturi racoritoare (gratis) ? Scuze ca te asaltez cu intrebari, dar chiar mi-ar fi utile asemena informatii de la cineva proaspat sosit.
Multumesc!
Am vrea sa stim exact care a fost echipa: adulti+copii, deoarece din descrierea ta nu se intelege. Nu poti da mai multe detalii? Daca a fost asa de bine de ce ai punctat doar cu 90% serviciile? Inseamna ca ceva este....
Pai "echipa' se vede f. bine in poze si se subintelege usor din pret .
360*2=720 , 266*2=532
total 1252
Deci 2 adulti+ 2 copii.
nisipul e super. pietre sunt doar la intrarea in mare, totul a decurs ca la carte. noi am zburat cu *****! sunt foarte promti. aerul nu este deasupra patului, e in lateral! bauturile sunt gratis! minibarul e aprovizionat in fiecare zi cu o singura sticla de apa si poti sa consumi o singura data tot ce e in el! restul se plateste! am fost 2 adulti si 2 copii de 11 si 12 ani! nu ne-a placut bautura foarte tare! nu e de import! sucurile nu sunt prea de calitate! dar restul e de nota 20!
transferul a durat 45 min de la aeroport la hotel!are sa va placa!sunt o echipa foarte buna de animatori!noi vrem sa mai mergem tot aici daca mai au oferte bune chiar si in septembrie!va recomand 10 zile!7 e putin!noua ne venea sa plangem in ziua plecarii!
daca doriti sa aflati mai multe detalii despre firma operatoare puteti sa scrieti pe [bodysport_fitnessclub]@-yahoo. -com
@miki am modificat un pic mailul tau, nu este foarte intelept sa-ti afisezi adresa pe site, dimineata te poti trezi cu multe surprize...neplacute (spam-uri)
Am fost anul trecut aici si a fost super!!! Dar vroiam sa stim daca este aceeasi echipa de animatie... Ar fi genial daca ai putea sa ne spui niste nume... Multumim mult!!
gonzales, adem, meme, wolf, marina etc! nu-i mai stiu p toti!
Buna tuturor
Last minute Belek beach hotel, cu plecare din Cluj, 7 nopti, din 03. 09. 2010 pret 2 persoane toate taxele incluse 1150 euro
- Jun.2022 O vacanta horor — scris în 11.06.22 de ux125270 din BAIA MARE - nu recomandă
- Mar.2019 Extrasezon cazare pe circuit Hotel mediocru de 5* — scris în 19.07.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2018 Belek Beach Resort Hotel — scris în 02.05.18 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nota 7 — scris în 23.09.16 de calatormn din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Un sejur frumos — scris în 26.01.17 de belcea corinel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Recomand — scris în 02.08.16 de aguero din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Belek Beach — scris în 28.04.16 de andreeadeea13 din GALATI - RECOMANDĂ