Idem, nu e de 5 stele. Stiu foarte bine ce inseamna 5 stele, am stat in Grecia la hoteluri cu 780 de euro pe noapte (nu eu am platit) si alea erau de 5 stele. Belek Beach Resort este de 3 stele jumate.
Serviciile sunt slabe: eram impreuna cu inca o familie si au incercat (au si reusit pentru 1 zi) sa ne cazeze intr-un apartament cu 2 camere cu o singura baie pe motivul ca nu au camere libere - desi fiecare familie isi platise un bilet separat. A doua zi, la insistente bineinteles ca am primit fiecare cate o camera separata.
Haos mare la masa - trebuia sa mergi din timp ca sa-ti ocupi un loc, regula de-altfel valabila si pentru cei care vroiau un sezlong la piscina.
Sincer, prea multi bani pentru servicii slabe.
Trimis de dan683* in 30.05.08 06:16:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan683*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
dan683 sa stii ca si in Turcia sunt hoteluri la care platesti cel putin 780 euro pe noapte. Daca iti permite bugetul de ce nu ai ales un astfel de hotel si te-ai limitat la Belek Beach?
- Jun.2022 O vacanta horor — scris în 11.06.22 de ux125270 din BAIA MARE - nu recomandă
- Mar.2019 Extrasezon cazare pe circuit Hotel mediocru de 5* — scris în 19.07.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2018 Belek Beach Resort Hotel — scris în 02.05.18 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nota 7 — scris în 23.09.16 de calatormn din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Un sejur frumos — scris în 26.01.17 de belcea corinel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Recomand — scris în 02.08.16 de aguero din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Belek Beach — scris în 28.04.16 de andreeadeea13 din GALATI - RECOMANDĂ