Bună, Santem o familie care ne place sa descoperim locații noi, nu prin agențiile de turism, asa ca am cautat prin Booking si am gasit acesta frumoasa locație in Marmaris.
Sant 9 bungalouri fiecare cu intrare separata cu o măsuță si 2 scaune, unde intri dupa ce ai trecut prin o frumoasa gradina. Ce nea surprins foarte plăcut a fost in momentul in care am fost cazati, la parter un living cu o canapea, un mic frigider, măsuță, ... spatios o baie generoasa cu dus dar cireasa de pe tort a fost faptul ca dormitorul era sus la etaj... suuuper!!!
Fiind o afacere de familie proprietarii erau permanent acolo, deci orice problema am avut sa rezolvat.
Plaja... din camera nu cred ca aveam 12 metri, șezlonguri gratuite. Cand am ajuns m-am întrebat Cum ne vor servi demipensinea, Loctia are 2 terase chiar pe faleză, . Dimineața la mic dejun am putut cere tot ce este pe meniul terasei iar seara la fel. Bauturile se plătesc!!! Curățenia sa facut zilnic!!!
Pentru ca am avut sejur de 10 zile, am avut din partea lor o croaziera de 2 ore pe mare, unde am fost doar eu și sotia!! Deci per total asi da nota 8,5 ,,minusurile sânt pentru frigider, mic si nu prea funcționa, si tv cablu. Dar recomand din toată inima!!! Totul a fost OK!!!
Aștept intrebari, si am înțeles ca in acest an este mai ieftin. Am platit direct la hotel deci nu a fost nici o problema. Anul acesta plecam in Ayvalik la Villa DOGA. Concedii plăcute tuturor
Trimis de Emil58 in 09.03.14 17:26:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Emil58); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.83022395 N, 28.24341953 E - neconfirmate încă
Da este bine, dar dacă alege cineva aceasta locatie, care este ideala pentru familie cu copii, pot oferi mai multe date!!!
Felicitari pentru alegerea inspirata si multumim pentru informatii, erau bune si niste foto atasate.