B&B / Apartments Delikates [Stojakovo](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Cazare lângă frumoasele berze
În căutarea unei cazări intermediare în călătoria noastră spre Sarti am descoperit aceast loc minunat: Bed & Breakfast Delikates.
Rezervarea am făcut-o prin e-mail-ul specificat pe site-ul lor hotel.delikates.mk
Prețuri: camera dublă 20euro, camera triplă 25 euro; dacă am fi dorit micul dejun costa 2,5 euro / meniu la alegere din două variante. Am plătit în euro.
Nu am mâncat de la restaurantul lor, dar am cumpărat 0,5L alcool bun cu 3,5euro și o delicioasă dulceață de smochine al cărei preț nu mi-l amintesc însă regret că am cumpărat doar două borcane de circa 800ml.
In apropiere sunt si două magazine.
Condițiile au fost foarte bune - voi atasa cateva fotografii cu camera triplă, gazdele prietenoase, internet wi-fi bun, parcare în curte închisă, muuulte cuiburi cu berze.
Singurul lucru care m-a pus pe gânduri era o "amfibie" care patrula prin sat. E drept însă că nu am încercat să aflu motivul... Poate doar pentru că e localitate de frontieră?
Trimis de baby eyes in 23.05.19 17:12:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baby eyes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.15519200 N, 22.57571500 E - neconfirmate încă
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jun.2016 Excelenta cazare de tranzit — scris în 01.04.18 de AURICULUM din RESITA - RECOMANDĂ