Este a doua oara cand mergem la acest hotel prima data a fost in 2008 cand nu era si hotelul cel nou construit si piscinele cu topogane, daca atunci a fost frumos acum a fost foarte frumos.
Pe scurt ca sa nu plictisesc (au detaliat cei dinaintea mea foarte la subiect) camera cu vedere la mare superba in corpul cel nou, curatenie zi de zi,
animatie pentru toata lumea,
mancare pentru toate gusturile, restaurantul de pe plaja de nota 10 + ( daca mergeti sa incercati friptura de vita o minunatie.)
internetul cam slabut dar te descurcai pentru un email sau ceva.
Recomand cu cea mai mare placere acest hotel nu o sa va lipseasca absolut nimic.
Vacanta placuta va doresc
Trimis de adinico in 28.06.14 18:00:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: antalya
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adinico); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ce parere ai de Sentinus care este foarte aproape de Badihan?
@SORI_ZOZO:
Am stat in 2012.
Copii au vrut NUMAI la piscina.
Plaja este mai buna decat la BATIHAN.
Masa = buna. (a fost pe placul copiilor).
Piscina = curata + linistita + animatie.
Camera (tripla) = a fost foarte ok. 2 adulti + 1 copil + 1 copil.
Parcare masina = fara probleme.
Parerea mea este asa despre cele trei hoteluri: Ephesia, Batihan, Sentinius.
Ceva de genul acesta.
Daca ar fi sa mai mergeti odata in Turcia, in care din cele 3 hoteluri va ti caza? Fac precizarea ca la Sentinius sejurul nostru e mai ieftin cu 400 de euro 2 persoane 10 zile fata de Badihan
@SORI_ZOZO:
Sunt trei probleme:
1. Ephesia sa te duci in luna de miere. (de ce? = nu se merita sa dai asa mult pentru copii si nu alergi dupa sezlonguri.)
2. Sentinius sa te duci impreuna cu copii. (ai costuri mici cu ei = satisfactie garantata).
3. Batihan sa te duci cu copii (au tobogan) si fara copii merge.
Acum ca am scapat de un copii aleg Batihan ca sa nu dau mult pe bilet si sa nu alerg dupa sezlonguri. copii aveau pretentii pentru sezlongurile de la tobogane si ne-au INEBUNIT!!!
Intradevar pretul la Sentinius este f.f.f.f.f.f. bun. AU renovat complet. totul este nou.
Proprietarul are o rafinarie si un lant de benzinarii. Hotel in Instambul si Ankara.
Cand am fost eu in 2012, a fost si el ....foarte modest. I-a placut de baiatul meu. Cei de la bar ne-au spus ca este proprietarul.
La Batihan ai mari probleme cu Olandezi si Nordicii. Consuma mult alcool...... si sunt galagiosi de genul THOOOR !
- Jun.2024 Vacanță ok dar nu as mai reveni aici — scris în 05.07.24 de Iulia Roxana din PITESTI, JUD. ARGES - RECOMANDĂ
- May.2023 Batihan, Kuşadası - Mai 2023, toate 3 sunt norocoase — scris în 14.06.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Ok, de revenit — scris în 27.09.22 de alive2sin din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Din nou la Batihan după o pauză de 4 ani... De ce am fost de urgență la doctor după 3 zile? — scris în 25.06.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O vacanta relaxanta — scris în 04.08.21 de ux121577 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel bun dar foarte aglomerat — scris în 01.09.19 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2019 Batihan hotel extraordinar — scris în 23.10.19 de cristinaion din BUCURESTI - RECOMANDĂ