ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.03.2025
DURATA: 5 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1400
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAZARE ÎN DblStd

PLAJA şi MAREA:
Nici nemulțumit, nici mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:

AUTORUL NU ar recomanda

Un hotel scump dar cu servicii ieftine...

TIPĂREȘTE

Buna seara! Vad ca din 2024 nu a mai scris nimeni nimic despre acest hotel Baron Resort sau se posteaza doar parerile Gold??? Eu am fost recent acolo, in urma cu 3 zile m am intors si in ceea ce ma priveste, va pot spune ca totul a lasat de dorit! Este un hotel caruia nu ii pot acorda mai mult de nota 6 cu indulgenta si clasificare, 3 stele tot cu indulgenta, de asemenea, de la curatenie, cazare, amabilitate, personal, bauturi, mancare etc! Nu as mai reveni niciodata acolo si ptr nimic in lume nu as mai recomanda acest hotel nimani! Ce am citit aici sunt doar amintiri... sau nu se posteaza adevarul! Totul lasa de dorit... care doriti, puteti alege dar veti vedea ca si mine ca asteptarile/dezamagirea vor fii primordiale! Poate sa vina Allah sa se schimbe radical totul peste noapte...

## end review sc

Trimis de ux137151 in 08.03.25 18:42:46
Validat / Publicat: 08.03.25 19:46:40
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Hurgada/Jazz Aquamarine
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Emiratele Arabe, Turcia, Bulgaria etc.

VIZUALIZĂRI: 167 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux137151); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 2 PMA (din 2 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

4 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[08.03.25 19:44:52]

Așa e, se acceptă doar postări de le membri Golzi, 007, plus, și mai important, condiția obligatorie de A FI / a NU fi *soroșist* (depinde de moderatorul de la butoane)

În cazul tău am făcut o excepție, chiar de nu ești încă GOLD (celelalte condiții se pare că le îndeplinești)

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 6501&hid=47.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / EGIPT
[08.03.25 23:22:43]

@ux137151:

Bună gluma, dar uite că nu-i aşa cum credeai, dovada fiind că tocmai ţi-a fost publicată şi ţie nemulţumirea

Chiar totul???

OK, am înţeles ideea.

Am studiat multă vreme ambele hoteluri Baron din Sharm, însă nu am fost convinsă că îşi merită preţul măricel cerut raportat la cele oferite.

Pe mine mă interesa de fapt cum este reciful de acolo, lăudat de foarte mulţi.

Tu snorkeling nu ai făcut?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Pușcașu Marin CONS. ONORIFIC AFA / EGIPT
[09.03.25 09:50:43]

@nicole33: Pui și tu niște întrebări... Cui îi arde de snorkeling când la nicio masă din acest resort de cacao (conform spuselor autorului) nu găsești o ceafă de porc la grătar, niște mici, o șunculiță de porc sau niște jumări crocante?

Ce să vezi la snorkeling? Pești portocalii sau albaștri și niște corali colorați? Păi ce... ăștia țin de foame?

Și cred că autorul are dreptate și din altă privință. Numai recenzii pozitive peste tot. Pe Booking.com, media recenziilor este 9 din multe sute de impresii. Niște mincinoși, cred c-au fost plătiți să scrie.

Eu l-aș ruga pe domnul UX, dacă mai intră vreodată pe-aici, să ne dea și nouă niște exemple concrete despre ce nu i-a plăcut. Ce-a avut camera la minusuri, de exemplu. A primit doar pastă de dinți Cristal și săpun Cheia? A avut cearșafuri din pânză de iută? Sau prin restaurante. Ce n-a fost bine?

În fine, părerea omului. Trebuie s-o respectăm. Bănuiesc că-n afară de hotelul Perla din Mamaia, nu mai merge în veci în altă parte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / EGIPT
[09.03.25 11:40:49]

@Pușcașu Marin:

Da, pun întrebări pentru că aşa sunt eu mai cârcotaşă de felul meu

Nu ştiu ce aşteptări avea autorul de la resortul în cauză şi, sincer, nici nu mă interesează.

Am citit cu mare atenţie conceptul Baronului, ţi-am zis doar că sunt cârcotaşă, ştiu şi preţurile practicate, dar singurul argument care m-ar convinge totuşi să-l aleg ar fi tocmai reciful propriu atât de mult lăudat.

Altfel, am alternative cu mult mai bune în Sharm, descoperite, verificate, aprofundate, de unde m-am întors de fiecare dată încântată.

Nu ţin de foame pentru că nu-i poţi prinde

Orice părere trebuie mai întâi argumentată.

Poate a găsit ceva mai ieftin prin Emirate, mai ştii?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]

2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
hlli, Pușcașu Marin
Alte impresii din această RUBRICĂBaron Sharm Resort:
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

SOCIALs

• la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]