amplasare
2 Stragite Str., 2770 Bansko, Bulgaria
sait oficial
as adauga
Bansko Royal Towers se află lângă Râul Glazne, la doar 100 de metri de telegondolă și la 10 minute de centrul orașului Bansko, cu taverne primitoare și clădiri istorice. , fragment scos de pe booking.
Am avut inchiriate 2 apartamente pentru 4 persoane fiecare, la Pirin Palace Bansko, insa din motive ce nu au tinut de mine, --o pana de curent ce avea vechime cateva zile--, am fost relocati la Bansko Royal Tower. De fapt am fost mutati de pe partea stanga a partiei, pe partea dreapta, peste rau, langa Mall Bansko. As zice ca uneori tot raul e spre bine.
Royal Tower e un ansamblu cu apartamente de inchiriat in regim hotelier ce ofera clientilor facilitati atat in interior cat si in exterior prin multele taverne, centre de inchiriere echipament de ski si case de schimb valutar ce se gasesc in jurul lui, iar telecabina se gaseste la doar 100m de hotel.
apartamentul 422
Situat la etajul intai, cu vedere directa la partie, acest apartament cuprinde un living cu chicineta, dormitor si grupul sanitar, acestea avand acces direct din acesta, balconul are intrare atat din living cat si din dormitor.
livingul
mare ca suprafata, dotat cu o canapea extensibila, fotoliu si o masuta de cafea, masa cu 4 scaune si o bucatarioara foarte bine utilata. A fost suficient de incapator pentru petrecerea dintre ani ce a numarat 10 persoane. Bucataria cuprindea un frigider mediu, plita, cuptor cu microunde, vesela, fierbator apa, filtru cafea, chiuveta cu toate cele necesare pentru curatenie. televizorul era unul destul de vechi, genul cu tub insa oki pentru a vedea ceva acolo. Pe canapeaua extinsa am gasit si prosoapele frumos aranjate in forma de fluture...sau ceva gen.
dormitorul
destul de incapator, dotat cu pat matrimonial, sifonier 2 usi, comoda cu 4 sertare si un televizor plat. Lenjerie de buna calitate, saltea super si 2 flori din prosoapele moi ce erau alocate fiecarei persoane.
baia
dotata cu cabina dus si tot ce era necesar ca si articole de igiena, cu apa calda non stop (spun asta fiindca nu am avut senzatia ca locatia era plina) a fost oki pentru 4 persoane.
Caldura este asigurata cu panouri radiante in living si dormitor, iar in baie era un resou cu tub halogen prins in perete, suficient pentru a ambienta spatiul.
Corpul in care era apartamentul are 5 etaje, este dotat cu lift ceea ce usureaza accesul la etajele superioare (nu e comod cu echipamentul de schii sa urci trepte).
Parcarea era in incinta, pazita si cu bariera la intrare, un loc pentru fiecare apartament, insa se mai putea parca inca o masina daca era necesar.
In aceasi locatie, corp 4 am mai avut si apartamentul 454, situat la etajul 5, tot cu vedere la partie. Acesta este mai bine impartit in sensul ca acesul catre living, dormitor si baie se face dintr-un hol mic astfel fiind asigurata mai multa intimitate. Acum daca perechile se stiu sau sunt rude ca in cazul nostru nu e nici o problema ca ai trecere din living in dormitor.
imprejurimi
Ansamblul cuprinde mai multe corpuri de cladire,12 parca, cele cu nr 1-4 au vedere sa parcarea de la baza partiei si au la parter magazine diverse, centre de inchiriere echipament de ski la preturi mai avantajoase decat cele de la baza partiei.
Zona este destul de animata, cu multe terase, centre de inchiriere echipamente ski si case de schimb valutar. Strada Pirin cu zona ei pietonala se afla ca cateva minute de mers lejer.
Atat in Mall cat si pe Pirin se gasesc supermarketuri ALDO de unde se pot cumpara produse de larg consum, precum si preparate calde/gatite.
O locatie minunata la un pret foarte avantajos ce merita luata din timp pentru a te bucura de sejur linistit
PS
Pe Booking pretul este mai mare decat am dat noi pentru hotelul Pirin Palace care oferea in mare aceleasi conditii si este situat vis-a-vi de Kempinski.
Trimis de roth in 06.01.18 22:30:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roth); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmaster45:
Coordonatele sun bune, vacante minunate.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@roth: și un superbonus de la mine
Mulțumesc pentru review, este de ținut minte.
Votat cu mare drag
@roth: Dar chiar a fost frumos p-acolo, pe unde-ați fost voi! Dar tu... de schiat ai schiat? Sau doar ai gătit?
Pe bune că-i frumos acolo!
@Zoazore:
sa ne intelegem
1 am skiat la 200m adica atat urcam usor cuskiurile pe umar si o luam la vale pe ele si tot asa
2 nu s-a gatit, erau gata de acasa, doar carne si carnati am prajit in seara de 31 si au astia o hota super tare...
@roth: Parca te vad cu schiurile in picioare, ce zici vii si aici pe partie? Asigur cazare.
Cat despre mancarea la garnita hai sa-ti spun in ce a constat pranzul meu de azi (acum sa nu credeti ca mananc numai asa, dar uneori e mai comod).
Dupa ce m-am intors de la plimbarea pe la marginea padurii am coborat la restaurant si am luat un termos de 500 ml apa fierbinte.
Am ajuns in camera, am scos "garnita" mea cu care am venit de la mama , indesata cu carne prajita si carnati prajiti, totul acoperit in grasimea aferenta (carnatii facuti de mama, o bunatate), am scos vreo 2 carnaciori si i-am pus intr-un borcan si la apa fierbinte la incalzit.
Aveam o supa (chinezeasca cu taitei si picanta) la pahar, este care am pus apa fierbinte si am lasat-o putin la odihnit, intre timp am mai rasucit borcanul, apoi am mancat supa.
Cu restul de apa fierbinte mi-am preparat un piure si am adaugat si carnaciorii iar grasimea scursa au garnisit piureul si cu un paharel de vinisor pranzul meu a fost gata.
Asadar cred ca cel mai mult conteaza atmosfera ceea ce este perfect valabil in cazul vostru.
Felicitari, votat cu mare drag.
- Jan.2012 Tot multumiti — scris în 31.01.12 de vero_vero* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Bulgaria/Bansko... pentru prima data sub asteptari! — scris în 10.01.12 de alb1573 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Raport foarte bun calitate / pret — scris în 07.02.11 de vero_vero* din BUCURESTI - RECOMANDĂ